Γιαννης Φαλεκας: “«Μήλον της Έριδος» … η Τραϊανούπολη; Γιατί άραγε;”

489 0

«μήλον της Έριδος» … η Τραϊανούπολη ?

Γιατί άραγε ?

– Η Τραϊανούπολη είναι το μοναδικό μέρος με χωριά στην Ελλάδα που είναι σε εξέλιξη έργα σπάνια και ζηλευτά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ?

«… η θεά της ζήλιας και της διχόνοιας πάντα κάνει την παρουσία της μέσω κάποιων ανθρώπων για να αποσπάσουν τον κόπο άλλων ανθρώπων … έτσι είναι η ζωή, όσοι δεν είναι ικανοί να διμιουργήσουν πρέπει να εκμεταλλευτούν το όραμα και την δουλειά άλλων»

– Η Τραϊανούπολη έχει μπει στο δρόμο της Ανάπτυξης με την παρουσία της Ευρώπης μέσω προγραμμάτων χρηματοδότησης, με την παρουσία του Υπουργείου Ενέργειας, με την παρουσία του Υπουργείου Οικονομικών, με την παρουσία του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας … κι όλα αυτά μέσω της Αντιδημαρχίας Τραϊανούπολης, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Κάναμε πλέον ιδιαίτερα ζηλευτή την Τραϊανούπολη και κάποιοι δεν … το αντέχουν.

Σχετικά άρθρα

Τι είναι το υποκείμενο νόσημα;

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Νοεμβρίου 2020 0
Οπως αναφερει ο κ. Αριστοτέλης Βάθης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής: Ένα υποκείμενο νόσημα περιγράφεται ως μια χρόνια νόσος, η οποία μπορεί να αποδυναμώσει…

2 συλλήψεις για την συμμορία που δρούσε με το κύκλωμα τηλεφωνικών απατών στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2015 0
Συνεντευξη τυπου πραγματοποιηθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης το μεσημερι της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2015 σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένα άτομα…