Γιαννης Nαϊτίδης: “Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές…”

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Αυγούστου 2017
350 0

Με αφορμή την πυρκαγιά στον Πλατανότοπο Μαΐστρου , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου – Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρουπολης κ. Nαϊτίδης Ιωάννης αναφέρει: 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Χώρο Αναψυχής Πλατανότοπου Μαΐστρου.
Η φωτιά ξέσπασε από την Βόρεια πλευρά του πλατανότοπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και επεκτάθηκε σε δύσβατο μέρος με έντονη βλάστηση και με περιορισμένη πρόσβαση των οχημάτων.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής και με τις συντονισμένες ενέργειες των ανδρών υπό την καθοδήγηση του Διοικητή τους κ. Κούκουρα, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο καίγονταν περίπου 8-10 στρέμματα.
Παρόν στην φωτιά από την πρώτη στιγμή και η πολιτική προστασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας και Βαγγελης Ρουφος.
Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές..

Σχετικά άρθρα

Αύξηση χωρητικότητας στο ΠΡΟΚΕΚΑ κατά 240 θέσεις και καμία αύξηση χωρητικότητας στο ΚΥΤ Φυλακίου αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης & Ασύλου

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2021 0
Το ΚΥΤ Φυλακίου έχει σήμερα χωρητικότητα 330 ατόμων, ενώ το όμορο ΠΡΟΚΕΚΑ 370 ατόμων. Η συνολική εγκατάσταση εκτείνεται σε περίπου…

ΑΚΚΕΛ, ΕΠΑΜ και Λαφαζάνης στο Δέλτα Έβρου στις «καλύβες» και Μνημείο Καραγώγου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2020 0
Οι Πρόεδροι του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), Δημήτρης Καζάκης, μαζί…