Γιαννης Nαϊτίδης: “Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές…”

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Αυγούστου 2017
239 0

Με αφορμή την πυρκαγιά στον Πλατανότοπο Μαΐστρου , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου – Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρουπολης κ. Nαϊτίδης Ιωάννης αναφέρει: 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Χώρο Αναψυχής Πλατανότοπου Μαΐστρου.
Η φωτιά ξέσπασε από την Βόρεια πλευρά του πλατανότοπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και επεκτάθηκε σε δύσβατο μέρος με έντονη βλάστηση και με περιορισμένη πρόσβαση των οχημάτων.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής και με τις συντονισμένες ενέργειες των ανδρών υπό την καθοδήγηση του Διοικητή τους κ. Κούκουρα, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο καίγονταν περίπου 8-10 στρέμματα.
Παρόν στην φωτιά από την πρώτη στιγμή και η πολιτική προστασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας και Βαγγελης Ρουφος.
Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές..

Σχετικά άρθρα

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου πολιούχου της πόλεως του Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιανουαρίου 2020 0
Με την δέουσα λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, εορτάσθηκε με επίκεντρο…