Γιαννης Nαϊτίδης: “Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές…”

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Αυγούστου 2017
279 0

Με αφορμή την πυρκαγιά στον Πλατανότοπο Μαΐστρου , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου – Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρουπολης κ. Nαϊτίδης Ιωάννης αναφέρει: 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Χώρο Αναψυχής Πλατανότοπου Μαΐστρου.
Η φωτιά ξέσπασε από την Βόρεια πλευρά του πλατανότοπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και επεκτάθηκε σε δύσβατο μέρος με έντονη βλάστηση και με περιορισμένη πρόσβαση των οχημάτων.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής και με τις συντονισμένες ενέργειες των ανδρών υπό την καθοδήγηση του Διοικητή τους κ. Κούκουρα, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο καίγονταν περίπου 8-10 στρέμματα.
Παρόν στην φωτιά από την πρώτη στιγμή και η πολιτική προστασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας και Βαγγελης Ρουφος.
Ας γίνει η φωτιά η απαρχή μιας συντονισμένης παρέμβασης στο χώρο, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο λυπηρό έργο θεατές..

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη νίκη του Γιάννη Ζαμπούκη – Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλεξανδρουπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2019 0
Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019 ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλεξανδρουπολης από το Δημοτικό…

Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως για τον κορωνοϊό.

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Νοεμβρίου 2020 0
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Τρίτη 24…