Για κλείσιμο πολλαπλών ΜΕΘ προειδοποιεί η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:12
379 0

Για το κλείσιμο πολλαπλών κλινικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) προειδοποιεί η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, με επιστολή της προς το υπουργείο Υγείας.

Η Ένωση υπενθυμίζει ότι από την 1η Οκτωβρίου, έχει αρχίσει ήδη η εκπνοή των συμβάσεων των Νοσηλευτών που διατέθηκαν μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ στις ΜΕΘ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ήδη 20 νοσηλευτές έχουν περάσει την πόρτα της εξόδου, ενώ μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι 150.

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας κάνει λόγο για «καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τη δημόσια υγεία η λήξη των συμβάσεων των εν θέματι νοσηλευτών, μιας και δεκάδες κλίνες μοιραία θα κλείσουν, μεγαλώνοντας τον ήδη μεγάλο αριθμό των ανενεργών κρεβατιών των μονάδων εντατικής θεραπείας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Ο Ιερός Χρυσόστομος ως καινοτόμος παιδαγωγός – Η ελευθερία έναντι του καταναγκασμού στην αγωγή των παίδων (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιανουαρίου 2019 0
Ο Ιερός Χρυσόστομος ως καινοτόμος παιδαγωγός Η ελευθερία έναντι του καταναγκασμού στην αγωγή των παίδων   Οι ρηξικέλευθες, ανατρεπτικές και…

Οι Παρακλητικοί Κανόνες προς την Υπεραγία Θεοτόκο (Αρχιμ. Ειρηναίου Λαφτσή)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Αυγούστου 2019 0
“Οι Παρακλητικοί Κανόνες  προς την Υπεραγία Θεοτόκο” Αναδημοσιευμένο Άρθρο του Αρχιμ. Ειρηναίου Λαφτσή Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μητροπόλεως Αλεξ/πόλεως (Δεκαπενταύγουστος 2017)

Η νεα “δομή φιλοξενίας” στον Έβρο αφού θα είναι μη μόνιμης διαμονής… Τα Σχολεία τι χρειάζονται;;;;;

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2021 0
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί “δομή φιλοξενίας” στον Έβρο… Ωστόσο, άλλα λέει η σχετική…

Γιάννης Ναϊτίδης: “Προχωρούν κανονικά τα έργα λιθοδομής στο Β’ τμήμα ανάπλασης του Πλατανότοπου Μαΐστρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουνίου 2018 0
Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ναϊτίδης: “Προχωρούν κανονικά τα έργα λιθοδομής στο Β’ τμήμα ανάπλασης του Πλατανότοπου της…