Για λίγες ώρες (τελικά) στον Έβρο , ο Νότης Μηταράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:40
148 0

Αλλαγές στο Πρόγραμμα του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου – Αντί για 3 μέρες… τελικά λίγες ώρες θα διαμείνει στον Έβρο 

Για τις 3 αύριο (Σάββατο) το μεσημέρι, στο Κ. Υ. Τ. Φυλακίου, έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ευρεία συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, βουλευτές και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Ο κ. Μηταράκης θα βρίσκεται στον Έβρο το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσει με τους αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς του τόπου τα σχέδια του υπουργείου για επέκταση της δομής στο Φυλάκιο, στα οποία αντιδρούν σφοδρά όλοι οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές και πάνω από 60 φορείς της περιοχής.

Επισήμως το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει γίνει γνωστό, εκτιμάται, πάντως ότι η αυριανή σύσκεψη θα διαρκέσει αρκετές ώρες και ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει άλλη συνάντηση του υπουργού στη διάρκεια του Σαββάτου.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Σαμουρίδου Χρυσούλα – ΕΡΤ Ορεστιάδας

Σχετικά άρθρα

Φωταγωγείται το “παλαιό παλαιό νοσοκομείο” (Μουσικό Γυμνάσιο) για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαΐου 2020 0
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών που καθιερώθηκε το 1965 για να τιμήσει τη γέννηση της Φλόρενς Ναϊτινγκέιλ, το 1820, της Αγγλοϊταλίδας…