Γιώργος Ουζουνίδης: “Είναι τουλάχιστον ατόπημα και κακεντρέχεια να μιλάει αυτή  η Δηµοτική αρχή για κακοδιαχείριση στην ΔΕΥΑΑ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:03
322 0

Είναι τουλάχιστον ατόπημα και κακεντρέχεια να μιλάει αυτή  η Δηµοτική αρχή για κακοδιαχείριση στην ΔΕΥΑΑ , όταν στα δέκα χρόνια που διοικήσαμε , παράλληλα με την δεινή οικονοµική συγκυρία της χώρας και κατ’ επέκταση των πολιτών , προσπαθήσαμε να διοικήσουμε με έργα και παρεμβάσεις χωρίς όµως να χάσουμε την ανθρωπιά και το  αίσθηµα κατανόησης απέναντι σε συμπολίτες που υπέφεραν οικονομικά.

Δρομολογήσαµε, προγραμματίσαμε και ολοκληρώσαµε έργα και παρεμβάσεις δεκάδων εκατομµυρίων ευρώ που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας. Διοικήσαμε µε διαφάνεια και εντιµότητα την οποία προσπαθείτε να αμαυρώσετε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κάνετε αναφορά σε αύξηση ανεξόφλητων λογαριασµών  ύψους 5.000.000 ευρώ, τη στιγμή που εσείς αναφέρετε ότι παραλάβαµε χρέη 3.613.766 ευρώ από την απερχόμενη διοίκηση του κυρίου Αλεξανδρή. 

Πριν βιαστείτε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε προκειμένου να μας εκθέσετε κάντε τον κόπο και ψάξτε ή ξαναθυµηθείτε τις απλές µαθηµατικές πράξεις του δηµοτικού.

Η Νομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΑ είναι σε Θέση να σας απαντήσει στο αν και πώς κινηθήκαμε ως διοίκηση για την είσπραξη αυτών των οφειλών και κανά δυο μαθηματικές πράξεις σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ, θα έπρεπε να σας προβληματίσουν πριν γράψετε για άλλη µία φορά τα συκοφαντικά σας σχόλια.

5.000.000€-3.613.766€=1.386.234€ (στα εννέα χρόνια θητείας μας)

1.386.234€:9χρόνια=154.026€ (τον χρόνο)

Όταν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ δηλώνει σε συνέντευξή του στις 25/02/2020 σε  τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι μόλις το πρώτο δίµηνο επί θητείας του οι ανεξόφλητοι λογαριασµό αγγίζουν το ύψος των 500.000,00ευρώ!!! 

Ας σοβαρευτούµε λίγο!!!

Καλούμε για άλλη μια φορά λοιπόν την Δηµοτική αρχή να πάψει να υπακούει τους κιτρινιστές μέντορες της και να ενσκύψει με ενδιαφέρον και επί της ουσίας στα προβλήματα των πολιτών!!!

 Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Τομεάρχης ΔΕΥΑΑ

Ουζουνίδης Γιώργος

 

     

Σχετικά άρθρα

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ – Κινητοποίηση στην Κομοτηνή. Διεκδικούμε μόνιμους διορισμούς.

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2018 0
ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Η καταστροφική πολιτική των μνημονίων και οι πολιτικές συμμόρφωσης στις προσταγές των…

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Αυγούστου 2015 0
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που προέκυψε από τις εκλογές της 10/8/2015, με την…

Πανορθόδοξον Φως Φαναρίου ~ Το Παράδοξον της Αποστολικότητος και της Ιστορίας ~ Μια σπιθαμή γης Καθέδρα της Ορθοδοξίας (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2018 0
Πανορθόδοξον Φως Φαναρίου Το Παράδοξον της Αποστολικότητος και της Ιστορίας Μια σπιθαμή γης Καθέδρα της Ορθοδοξίας Στο Μαρτυρικόν Φανάριον οι…

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Φεβρουαρίου 2016 0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ Σταδίου…