Ηχηρή παρέμβαση υπέρ της δημιουργίας Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου έκανε η κ. Γκουγκουσκίδου στο χθεσινό (21-2-2023) Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” εκθείασε τους φορείς που βγήκαν μπροστά για να ανακοπεί η οικονομική απομόνωση της περιοχής και πρωτοστατούν στη δημιουργία ξεχωριστής Περιφερειακής Ενότητας.

Τόνισε ότι το αίτημα είναι δίκαιο και πληρούνται όλα τα κριτήρια ιστορικά, εθνικά, γεωγραφικά, πληθυσμιακά και ιδίως οικονομικά για να προχωρήσουμε στη διεκδίκηση.

Ξεκαθάρισε ότι η απόφαση της στήριξης δεν είναι μια προεκλογική επιλογή, αντίθετα στην παράταξη είναι σίγουροι ότι η δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου είναι το πιο σίγουρο εργαλείο για να επανέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά η περιοχή.

Τέλος κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να προβληματιστούν και να απαντήσουν θετικά στο αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτών για δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου.

Προηγούμενο άρθροΜενέλαος Μαλτέζος: Με το δίκιο των 139 απολυμένων εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Α και όχι με την άδικη ιδεολογία ορισμένων
Επόμενο άρθροΆμεση προκήρυξη Παιδιάτρου για το Κ.Υ. Δικαίων ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου