Γραμματεία Εκπαιδευτικών Έβρου ΠΑΜΕ: Άρχισαν τα όργανα

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:21
400 0

Με το «καλημέρα» η νέα κυβέρνηση,  αξιοποιώντας το εκλογικό αποτέλεσμα,  ξεκίνησε την φθινοπωρινή επέλαση του 3ου μνημονίου ενάντια  στα λαϊκά στρώματα.
Από την επίθεση  δεν ξέφυγαν ούτε  οι συμβασιούχες καθαρίστριες των σχολείων που θα δουν τους μισθούς τους από το Σεπτέμβρη να μειώνονται κατά 10% ,  αφού  δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (16-17/9/15) δίνουν αυστηρή σύσταση στους Δήμους να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις με μειωμένες τις αποδοχές τους.

Να θυμίσουμε ότι σε πολλές περιοχές παραμένουν για μήνες απλήρωτες  και από το Μάιο έκαναν αγώνα για να αποτρέψουν τις απολύσεις τους , διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά.
Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και γκρεμίζει την αυταπάτη  ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα και ότι νοιάζεται  για τα  φτωχά λαϊκά στρώματα.
Η  Γραμματεία  Εκπαιδευτικών  Έβρου του ΠΑΜΕ  θεωρεί απαράδεκτη  και ανάλγητη την απόφαση   και καλεί τις καθαρίστριες  να απαντήσουν δυναμικά στην πρόκληση αυτή.

Καλεί επίσης την εκπαιδευτική κοινότητα εκπαιδευτικούς , γονείς , μαθητές , αλλά και όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των καθαριστριών.

Είναι επιτακτική η ανάγκη  η επερχόμενη αντιλαϊκή επίθεση  που στην ούγια της γράφει « Ε.Ε – 3ο μνημόνιο»  να αντιμετωπισθεί με τη μέγιστη  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  και ΕΝΟΤΗΤΑ των εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του βορείου Έβρου και της Καβάλας

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2017 0
Με Απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας Πασχάλη Συριτούδη απαγορεύεται, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (συνεχείς και έντονες χιονοπτώσεις – χιονοθύελλα)…