Δήλωση υποψηφιότητας Χρυσής Μπαχαρίδου

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:11
523 0
Όλοι εμείς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στον Νομό Έβρου αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις καθημερινές αντιξοότητες με πείσμα και ελπίδα για το αύριο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε ότι πιστεύει στους νέους ανθρώπους,δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εμάς να κάνουμε τον τόπο μας ένα φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα.
Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου εντάσσοντας με στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ με επιφορτίζει με ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, να σταθώ με σεβασμό στις αξίες και στις  ανάγκες του τόπου μας και να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, και θα το κάνω!

Η επόμενη ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα, να ξανακάνουμε υγιείς τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά και να αλλάξουμε το ζοφερό μέλλον που προδιαγράφει η δημογραφική συρρίκνωση του νομού.

Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις σε συνδυασμό με τις σπουδές μου με εφοδίασαν με γνώση και εμπειρία ώστε να διεκδικήσω το καλύτερο για τους συμπολίτες μου. Το σημαντικότερο όμως εφόδιο είναι η στήριξη σας, την οποία υπόσχομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις σεβόμενη τις αξίες και την ιστορία του ευλογημένου μας τόπου.

Γιατί όλοι εμείς που ΖΟΥΜΕ στον ΈΒΡΟ,
Θα δουλέψουμε εμείς για εμάς!

Για να φέρουμε τον Έβρο ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Είμαι η Χρυσή Μπαχαρίδου, κατάγομαι και ζω μόνιμα στην Νέα Βύσσα του Νομού Έβρου. Μεγάλωσα, έχοντας από τους γονείς μου και σε νεαρή ηλικία, αυξημένο το αίσθημα ευθύνης συμμετοχής στα κοινά, με ενεργό συμμετοχή σε πολιτικές δράσεις και πολιτιστικά σωματεία του Νομού Έβρου.

Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής επιστήμης του Kingston University, με αναγνωρισμένο τίτλο πτυχίου του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην “Κοινωνική Πολιτική – Διαχείριση Κοινωνικών Προγραμμάτων” του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Απόφοιτη της πολιτικής ακαδημίας Ελλάδας “Konrad odour Stiftung” (2016 – Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής).

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, η επιστημονική μου έρευνα επικεντρώνεται στην έμφυλη, ενδοοικογενειακή βία και την εγκληματολογία, στα οποία και εστιάζω σε επίπεδο διδακτορικής έρευνας.

Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου.

Γνωρίζω σε βάθος πλέον τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τις γυναίκες και όλες τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες συνανθρώπων μας, αλλά αντίστοιχα και τις πολιτικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Υπόσχομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με όλες μου τις δυνάμεις, με αυθεντικότητα, ρεαλισμό και ευθύτητα.

Γνωρίζω πολύ καλά πως κανείς πλέον στην πληγωμένη πατρίδα μας δεν πείθεται με πολιτικές ανακοινώσεις και καλές μόνο προθέσεις. Κάθε πολιτική πρόταση απαιτεί τεκμηρίωση που διαπερνά όχι μόνο την ψυχή και το μυαλό του Έλληνα αλλά έχει αποτέλεσμα άμεσα στην καθημερινή ζωή και την οικονομική του επιβίωση.

Σχετικά άρθρα

Ανεξάρτητη Τοπική Ένωση Πέπλου και περιχώρων: Ίση μεταχείριση & ίσες ευκαιρίες για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Απριλίου 2019 0
Η Ανεξάρτητη Τοπική Ένωση είναι αποτέλεσμα μιας σύμπραξης πολιτών που έχουν τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς για τον τόπο τους.…

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: “Μαύρα” Χριστούγεννα για αγρότες που περιμένουν τη σύνταξή τους

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Δεκεμβρίου 2020 0
Για άλλη μια χρονιά πολλοί αγρότες, που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά για την συνταξιοδότησή τους, θα περάσουν «μαύρα» Χριστούγεννα» με δανεικά…