Δήμαρχος Διδ/χου: “Ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της ύδρευσης των οικισμών Μάνης, Σιταριάς, Καρωτής, Ελληνοχωρίου, Θυρέας και Λαγού”

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:42
369 0

«Ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της ύδρευσης όλων των οικισμών της Μάνης, της Σιταριάς, της Καρωτής, του Ελληνοχωρίου, της Θυρέας και του Λαγού, προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ περίπου, θα συμβάλλει συνολικότερα στη βελτίωση της υδροδότησης του Δήμου Διδυμοτείχου.

Με την υλοποίηση του έργου: θα σταματήσουν οι διαρροές. Θα μπορεί πλέον να γίνει εξορθολογισμένη διάθεση του νερού σύμφωνα με την πραγματική ζήτηση. Θα βελτιωθεί η επάρκεια του νερού για περίπου 13722 καταναλωτές των παραπάνω περιοχών. Θα εξοικονομηθούν περίπου 200000 m ετησίως. Θα εξαλειφθεί στο μέτρο του δυνατού ο κίνδυνος διακοπής της υδροδότησης των οικισμών αυτών σε περίπτωση κατάρρευσης των κτισμάτων», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Η διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού είναι σε εξέλιξη και θα διεξαχθεί την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 και στη συνέχεια το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διδυμοτείχου.

Σχετικά άρθρα

Τούρκοι εθνικιστές: “Προτιμήστε για τις διακοπές σας τη Θράκη, ενισχύοντας οικονομικά τα «τουρκικά» καταστήματα και τις εκεί «τουρκικές» επιχειρηματικές δραστηριότητες”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουνίου 2019 0
Την πρωτόγνωρη αυτή διαδήλωση έξω από το πρακτορείο «Etstur» οργάνωσε ο σύμβουλος της αρχηγού του Καλού Κόμματος, ο Βεντάτ Γενερέρ…

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ~ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ~ Η ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2018 0
ΜΝΗΜΗ (+ 2018) Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ «Ος δ’ αν ποιήση…