Δείτε πως τιμήθηκε η ήμερα Γενοκτονίας των Ποντίων , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 22 Μαΐου 2016
760 0

Με αφορμή την 19η Μαΐου , ήμερα Γενοκτονίας των Ποντίων , τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικόλαου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου και στην συνεχεία κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Πόντιου Αγωνιστή απέναντι από την ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πριν από την κατάθεση στεφάνων, εκφωνήθει ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Νίνα Κυριακίδου (ταμίας Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Δορικου “ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Μνημείο και ιδιαίτερα νεολαία από όλους τους Συλλόγους Ποντίων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Δαμασκηνός υπερασπιζόμενος τις Πατριαρχικές Επαρχίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη Βουλγαρική Κατοχή (1941-1944) (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2018 0
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Δαμασκηνός Υπερασπιζόμενος τις Πατριαρχικές Επαρχίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη Βουλγαρική Κατοχή (1941-1944) Η μνημειώδης…

Διανομή προϊόντων MONO σε δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Φεβρουαρίου 2017 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ανακοινώνει ότι την εβδομάδα 20 έως 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί…