Δείτε την κεντρική εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Νοεμβρίου 2015
427 0

Στον Έβρο περιόδευσε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Το πρωί επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στην συνέχεια περιόδευσε στο βόρειο Έβρο και είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό , τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη , τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη και τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Ευάγγελο Πουλιλιό . Το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη

Πριν την ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης είχε συνάντηση με Πρόεδρο Επιμελητηρίου και παραγωγικούς φορείς του νομού Έβρου.

Στη συνέχεια του προγράμματος του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα περιοδεύσει στον νόμο Ροδόπης

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

 

Προσφώνησε από του βήματος τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο για την προεδρία της παράταξης Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης στην Κεντρική Ομιλία του στην Μεγάλη Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στον Νομό. Ακολουθεί ο χαιρετισμός:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε καλωσορίζω, σήμερα στον βορειότερο Νομό της χώρας τον Έβρο και σε λίγο θα σε προπέμψουμε από αυτόν για το Νομό Ροδόπης. Σε συνέχεια της επιστολής μου, γνώρισες σήμερα και από κοντά από πρώτο χέρι όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες των Εβριτών, τόσο από τους θεσμικούς παράγοντες όσο και από τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του Νομού.

Όλοι οι φίλοι και οι αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όσοι αγωνιούν για τον επόμενο, όχι απλά Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως Πρωθυπουργό της χώρας, εκτιμώ ότι θα σπεύσουν την Κυριακή των εκλογών. Να ψηφίσουν, να ενισχύσουν την παράταξη που κράτησε όρθια την χώρα και να αποδώσουν στο κόμμα τον επόμενο πρόεδρο και στην πατρίδα μας, ενδεχομένως, τον επόμενο Πρωθυπουργό.

Όλοι αυτοί όμως οι πραγματικοί πολίτες, που ενδιαφέρονται για τα κοινά και γνωρίζουν πως το μέλλον τους εξαρτάται από την πραγμάτωση της Δημοκρατίας μέσα από τις αντίστοιχες διαδικασίες, όλοι αυτοί σήμερα αναμένουν να ακούσουν ένα πολιτικό αφήγημα. Ρεαλιστικό, οραματικό και ουχί υποσχετικό.

Ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται από τον ήδη διατελούντα Πρόεδρο της Παράταξης και ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της, με λαμπρή πορεία σε σειρά πολιτικών και κομματικών θέσεων. Και ένα παραπάνω, από έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Υπ. Εθνικής Άμυνας και γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα λόγω της διεθνούς συγκυρίας.

Σε ευχαριστώ που ήρθες κοντά μας, να μας ακούσεις και να σε ακούσουμε. Αυτή υπήρξε μια μοναδική ευκαιρία να έρθει η Νέα Δημοκρατία και πάλι κοντά στον κόσμο της, κοντά στους Εβρίτες. Και είναι χαρακτηριστικό αυτό που είδα σήμερα όπου κι αν πήγαμε, έβλεπα να αποδίδετε τον οφειλόμενο σεβασμό και ο κόσμος να σας ανταποδίδει απλόχερα την αγάπη του και να σας δείχνει την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη του. Κύριε Πρόεδρε ο περισσότερος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας βλέπει, ακούει, κρίνει, αντιλαμβάνεται και την Κυριακή θα πράξει ανάλογα και θα κάνει το χρέος του!

Για αυτό και αύριο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο κόσμος της Ν.Δ. και οι σκεπτόμενοι πολίτες θα είναι βέβαιοι πως μια ισχυρή και ενωμένη Νέα Δημοκρατία, υπό την καθοδήγηση του ενός καλύτερου μεταξύ ίσων και την υποστήριξη των υπολοίπων τριών, θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα και θα την οδηγήσει ξανά στην ευημερία και την ανάπτυξη, προκειμένου αυτός ο λαός να επανεύρει τη χαρά και το χαμόγελο!»

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Σεπτεμβρίου 2018 0
Συνελήφθη στις 15-9-2018 το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας,…

Βαρουφάκης: Χαιρετίζουμε το μέτρο για την «Κάρτα Ελευθερίας» στους νέους, αλλά είναι πολύ λίγο και πολύ αργά

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουνίου 2021 0
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την χορήγηση μιας προπληρωμένης κάρτας ύψους 150 ευρώ για όλους τους νέους ηλικίας 18-25 ετών που έχουν…

Φώτης Κουβέλης (υπουργός Ναυτιλίας): “Προτεραιότητα οι διαγωνισμοί για την παραχώρηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Βόλου”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2019 0
Για το θέμα των υποπαραχωρήσεων δραστηριοτήτων στα 10 μεγάλα λιμάνια της χώρας μίλησε, μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον…

Για ακόμη 6 μήνες παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Δήμο Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαρτίου 2021 0
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την παράταση κήρυξης σε κατάσταση  Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής  Προστασίας του Δήμου Σαμοθράκης της Π.Ε. Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας…