Ιδιαίτερα θετική διαγράφεται η κατάσταση για το Βόλο στον τομέα της κρουαζιέρας, όπου παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Έτσι ενώ το 2014  ήταν  53 οι, αφίξεις, ήδη για φέτος έχουν ανέλθει μέχρι τώρα στις 58 και αναμένεται αντίστοιχη αύξηση για το 2016.

Όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού,  Θάνος Θεοδώρου, δίνοντας στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πρώτες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για το 2016, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις προσπάθειες για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη και την τόνωση, μέσω αυτής, της αγοράς και ήδη 80 επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των ειδικών προσφορών για τους επισκέπτες. Μάλιστα η αντιδημαρχία για να αξιολογήσει ακριβώς την αποτελεσματικότητα του μέτρου ήδη πραγματοποιεί έρευνα μεταξύ όσων μετέχουν στην εφαρμογή του μέτρου.

Από το Τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου ανακοινώνονται οι πρώτες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για το 2016. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο AIDA AURA για το οποίο έχει προγραμματιστεί να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου  14 φορές για το 2016. Παράλληλα αναμένονται ανακοινώσεις και από άλλες εταιρίες κρουαζιέρας. http://newsta.gr

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή Λαμπάκη για το νέο Πρόεδρο του ΟΛΑ
Επόμενο άρθροΟι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου με ‘’ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ’’