«Δεκτά τα αιτήματα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:48
361 0

Μετά από συνεννόηση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας υπεγράφη η ανάκληση των μετακινήσεων διοικητικών υπαλλήλων από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα επρόκειτο για διοικητικούς υπαλλήλους που διορίστηκαν το τελευταίο 6μηνο με προκήρυξη του 1997 και 1998 και οι οποίοι ζητούσαν μετακίνηση σε άλλα νοσοκομεία. Από 14 συνολικά υπαλλήλους είχαν υποβάλλει αίτημα 7, εξ αυτών 3 αιτήσεις απορρίφθηκαν και 2 υπάλληλοι που είχαν ήδη μετακινηθεί επιστρέφουν με απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, ενώ 2 μετακινήσεις για λόγους υγείας εξακολουθούν και ισχύουν. Επίσης δρομολογήθηκε η μετακίνηση 1 διοικητικού υπαλλήλου από το Γ.Ν. Κομοτηνής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. είχε από την αρχή εκφράσει την αρνητική εισήγησή της για τις μετακινήσεις αυτές, οι οποίες τελικά απορρίφθηκαν ή ανακλήθηκαν. Ο διοικητής δημόσια είχε τοποθετηθεί υπέρ των αιτημάτων των υπαλλήλων της διοικητικής υπηρεσίας που πρόσφατα κατέλαβαν το γραφείο του διοικητή. Η κατάληψη τερματίστηκε σήμερα.
Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. έχει ήδη από μηνός -μετά από πρόσκληση του Υπουργείου- υποβάλλει αίτημα για ενίσχυση της διοικητικής υπηρεσίας του νοσοκομείου με επικουρικό προσωπικό.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Η SAOS FERRIES δεν θα συμμετέχει στην διεκδίκηση του δρομολογίου Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Σεπτεμβρίου 2019 0
Τη μη συμμετοχή της στη διεκδίκηση της τακτικής δρομολόγησης πλοίου, για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη γνωστοποίησε σήμερα η εταιρία SAOS…

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στον Έβρο ο Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2020 0
Σύμφωνα με πληροφορίες του MAXIMUM FM 93,6 τις επόμενες μέρες (την Τρίτη) θα επισκεφτεί τον Έβρο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης