Δελτίο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:33
807 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τους τελευταίους μήνες ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, κ. Άνθιμος και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας χυδαίας και προκλητικής επίθεσης από μέσα μαζικής επικοινωνίας αλλά και πολιτικούς κύκλους με σημείο αναφοράς τη ρωσική διείσδυση στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη που οδήγησε στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών.

Οι δύο θεσμικοί της Αλεξανδρούπολης κατηγορήθηκαν ότι λειτουργούσαν έξω  και πέρα από τις δικαιοδοσίες τους διευκολύνοντας τους Ρώσους στα επεκτατικά τους σχέδια.

Πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του στη Δέλτα τηλεόραση ο π. Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα που να ενοχοποιεί τις δύο προσωπικότητες και δεν έπεσε στη αντίληψή του κάτι που έγινε στη Αλεξανδρούπολη εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων.

Μια ακόμη απόπειρα συκοφάντησης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με στόχο τη σπίλωση του προσώπου και του έργου του κατέρρευσε.  Όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά «τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».

Σχετικά άρθρα

Φιλογενείς και Φιλοπρόοδοι Μεγάτιμοι Ευεργέτες και Δωρητές του Ν. Ροδόπης (19ος  – 20ος αιώνας) (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Οκτωβρίου 2018 0
Φιλογενείς και Φιλοπρόοδοι Μεγάτιμοι Ευεργέτες και Δωρητές του Ν. Ροδόπης (19ος  – 20ος αιώνας) Κατά την περίοδο της οθωμανοκρατίας, όταν…