Δεντροφυτευση – Καλλωπισμός αύλειου χώρου Δημοτικού Σχολείου Άβαντα

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Μαρτίου 2018
1134 0

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με σχολεία και φορείς του Δήμου και αποδεχόμενη την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άβαντα, προέβη στον καλλωπισμό του αύλειου χώρου του σχολείου.

Σκοπός της δραστηριότητας είναι η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης, της περιβαλλοντικής  ευαισθησίας και της ανασυγκρότησης του Δημοτικού Διαμερίσματος του Άβαντα, με τη δημιουργία ενός χώρου αρχικά φιλικού για τα παιδιά, αλλά και ενός χώρου συγκέντρωσης των οικογενειών που κατοικούν εκεί.

Στον αύλειο χώρο του σχολείου φυτεύτηκαν με τη συμβολή του Τμήματος Πρασίνου 16 καλλωπιστικά δένδρα για σκίαση του χώρου, 14 οπωροφόρα δένδρα για εκπαιδευτικούς λόγους και τοποθετήθηκε μια κτιστή βρύση πόσιμου νερού για την εξυπηρέτηση των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Η κακοκαιρία «Μέδουσα» έπληξε την Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2017 0
Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες στο βόρειο τμήμα της Σαμοθράκης προκάλεσε η κακοκαιρία «Μέδουσα» Από τις 5 το απόγευμα ξέσπασε καταιγίδα με χαλαζόπτωση πηγή βίντεο…

Σωματεία Εργαζομένων: Όλοι την Τετάρτη 17 Νοέμβρη, στις 18:00, στo Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2021 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟ/ΛΩΝ–ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ–ΦΕΡΩΝ–ΣΟΥΦΛΙΟΥ«Η ΕΝΟΤΗΤΑ» ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ…