Δεν θα σφυρίξει το τρένο στην Θράκη – Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους επιβάτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:28
57 0

Από σήμερα, τα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους επιβάτες στον κομβικό πια Σταθμό ΤΡΑΙΝΟΣΕ της Δράμας και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους με τρένο στους υπόλοιπους προορισμούς, έως ότου λυθεί το θέμα της έλλειψης προσωπικού στους σταθμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως εξήγησε ο Σταθμάρχης της Δράμας, Νίκος Μαυρουδής, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής.
Το λεωφορείο θα ξεκινά από τις 6 το πρωί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από τις πόλεις και συγκεκριμένα από τους Σταθμούς του ΟΣΕ σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Σταυρούπολη, Παρανέστι, θα παραλαμβάνει τους επιβάτες για την Δράμα. Το ίδιο θα γίνεται το μεσημέρι, που θα επιστρέφει το τρένο και από τους επιβάτες με προορισμό τις πόλεις αυτές. Δηλαδή, θα κατεβαίνουν στην Δράμα και το λεωφορείο θα τους μεταφέρει σε Παρανέστι, Σταυρούπολη, Ξάνθη, Ίασμο, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Μαυρουδής, τόνισε πως “έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης στις γραμμές”, ωστόσο, απηύθυνε έκκληση προς όλους τους αρμοδίους, “να ενισχυθούν και με άλλα 2-3 δρομολόγια η γραμμή Θες/νικη-Αλεξανδρούπολη, προκειμένου έτσι να τοποθετηθεί το κατάλληλο προσωπικό, των 9 Σταθμαρχών, που απαιτείται συν τους κλειδούχους των σιδηροδρομικών γραμμών και να λειτουργήσουν κανονικά οι σταθμοί, χωρίς την παρέμβαση των λεωφορείων, επιμηκύνοντας την ώρα μετακίνησης και ταλαιπωρίας των επιβατών, που θέλουν το τρένο”.

ΠΗΓΗ www.ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

Επιχείρηση ΓΑΤΟΣ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Δεκεμβρίου 2016 0
Ένας ζωηρός γατούλης που σκαρφάλωσε σε ταράτσα της περιοχής του Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρούποληςήταν η αφορμή για άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης…

Σοβαρά επεισόδια στον Έβρο τα ξημερώματα – Άγρια μάχη για 90 λεπτά – Συντονισμένη επίθεση από Τούρκους αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαρτίου 2020 0
Τα ξημερώματα οι ελληνικές δυνάμεις δέχτηκαν ακόμα μία συντονισμένη επίθεση από ομάδες μεταναστών που είχε βοήθεια από Τούρκους αστυνομικούς. Σύμφωνα…