Δεν συναντήθηκαν Ζαμπούκης-Λαμπάκης στην παραλαβή-παράδοση… Με μια ώρα διάφορα υπογράφηκε το πρακτικό εγκατάστασης

308 0

Η πρώτη μέρα της δημαρχιακής θητείας του Γιάννη Ζαμπούκη (1 Σεπτεμβρίου 2019) ξεκίνησε με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον ίδιο προσωπικά και στους δημοτικούς σύμβουλους που τον συνόδευαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους , που αρχίζει σήμερα.

Ακολούθησε στο Δημαρχείο της πόλης , η παραλαβή και υπογραφή του πρακτικού εγκατάστασης από το νέο Δήμαρχο στις 11  και η παράδοση και υπογραφή του πρακτικού εγκατάστασης από τον πρώην Δήμαρχο στις 12 η ώρα. (δείτε γιατί)

Ακούστε όσα ανέφερε ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Η συγγνώμη του Σωτήρη Τσιόδρα στους πολίτες

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Απριλίου 2020 0
Συγγνώμη από τους πολίτες ζήτησε κατά την ενημέρωση των συντακτών για τον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Πριν μιλήσω με…

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄: «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαρτίου 2019 0
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ  Β΄ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ» Βιβλιοπαρουσίαση από τον  Ιωάννη Ελ. Σιδηρά Θεολόγο…