Κοινοβουλευτική Παρέμβαση για την παραμονή των αποσπασμένων αστυνομικών υπαλλήλων του προγράμματος «ΑΣΠΙΔΑ», καθώς  και για την νομοθέτηση της συνυπηρέτησης εκπαιδευτικών και υπαλλήλων σωμάτων ασφαλείας

Στα πλαίσια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ««Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις» o Βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος ζήτησε από τον  Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την παραμονή στην περιοχή μας όλων των  καταγόμενων από τον νομό Έβρου αστυνομικών υπαλλήλων που έχουν  αποσπαστεί  στα πλαίσια του  προγράμματος φύλαξης των συνόρων  ”ΑΣΠΙΔΑ”.

Επιπροσθέτως ο κ. Δερμεντζόπουλος τόνισε πως τυχόν αποχώρηση των αποσπασμένων συνοριοφυλάκων , μπορεί να δημιουργήσει  σημαντικά προβλήματα στην αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων.

Τέλος ο  κ. Δερμεντζόπουλος δεν παρέλειψε να χαιρετήσει την απόφαση του Υπουργού να  νομοθετήσει την συνυπηρέτηση των εκπαιδευτικών συζύγων υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών  τους  οργανώσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=KoSS4sO67LA&feature=emb_title

Προηγούμενο άρθροΚώστας Βενετίδης: “Απο την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας μου είπαν… αν δεν εμφανιστεί κρούσμα του δυτικού Νείλου… δεν θα μας δώσουν την άδεια αεροψεκασμών…”
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Θετικός 10χρονος από τη Σερβία που έκανε διακοπές στη Θάσο