Δερμεντζόπουλος προς Παπαθανάση: “Μεταφέρω την αγωνία του εμπορικού κόσμου του Έβρου”

82 0

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, είχε ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

🔹Σκοπός της συνάντησης ήταν να του διαβιβάσει τα υπομνήματα αλλά κυρίως να του μεταφέρω την αγωνία του εμπορικού κόσμου του νομού μας. Αγωνία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που προκαλεί η παρατεταμένη πανδημία σε συνδυασμό με τα διαχρονικά προβλήματα. Ζητήματα που μεταξύ άλλων αφορούν κλάδους όπως το λιανεμπόριο ή την εστίαση και απαιτούν στοχευμένες παρεμβάσεις ενίσχυσης.

🔹Επίσης του μετέφερε την επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθεί ο Νομός μας επενδυτικά. Όπως έχω μεταφέρει και σε άλλα Υπουργεία, πρέπει να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να τοποθετηθεί ο Έβρος στο χάρτη προσέλκυσης επενδύσεων.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Πολιτική δίωξη του Πρύτανη του ΔΠΘ από τον Υπουργό Παιδείας! Η Κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο το Ίδρυμα!”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2017 0
Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθανάσιο Καραμπίνη, πραγματοποίησαν σήμερα (17/07) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός…

Κάτι συμβαίνει: Συναγερμός στον Έβρο…

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Νοεμβρίου 2015 0
Γνωστή για την κεραυνοβόλα αντεπίθεση που εκτέλεσε στις πρόσφατες ασκήσεις στον Έβρο, η XXIII Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το…