Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες
οι οποίοι έχουν ακίνητα στη κατοχή τους τα οποία αφήνουν με το τέλος της θερινής σεζόν και δεν κατοικούνται τους χειμερινούς μήνες αλλά γίνεται χρήση του νερού ύδρευσης , να έρθουν σε επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α.(Διονυσίου Σολωμού 24 , Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 – 14:30) ώστε η υπηρεσία να προβεί σε διακοπή νερού και να μην επιβαρύνεται οικονομικά το ακίνητο με μηνιαίους λογαριασμούς ή να κλείσουν την παροχή, αλλά και την αποφυγή τυχόν διαρροής προλαμβάνοντας έτσι την άσκοπη σπατάλη νερού και την αύξηση του λογαριασμού ύδρευσης.

Επίσης για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, στην υπηρεσία υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεως οφειλών και ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο (εάν το δικαιούνται) ,μέσω αιτήσεων που μπορούν να γίνουν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. .

Αναλυτικότερα μπορείτε να πληροφορηθείτε από το site της επιχείρησης www.deyaalex.gr καθώς και στο τηλεφωνικό μας κέντρο (25510-24018).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης

Προηγούμενο άρθρο“Δήμος για όλους – Πρώτα εσύ”: Αν έχετε το θάρρος, πείτε μας πόσες ακριβώς από τις «απευθείας αναθέσεις» θα υπερψηφίζατε ευχαρίστως στο ΔΣ. Αφού στόχος σας είναι …«να μην γίνεται τίποτε»!
Επόμενο άρθροΝ. Γκαρά: «‘‘Καλάθι εξαπάτησης’’ από την κυβέρνηση την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει»