ΔΕΥΑΑ: Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και υδροφόρες του στρατού , η υδροδότηση της Νίψας

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:20
94 0

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σας ενημερώνουμε πως έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη της γεώτρησης της Νίψας, επιχειρούμε με βυτιοφόρα του στρατού και με μια μικρή υδρομάστευση. Τα νερά αυτά καταλήγουν σε μια μικρή δεξαμενή κι ακολούθως με αντλίες μεταφέρονται στην κεντρική δεξαμενή την οποία λόγω ύψους είναι αδύνατον να προσεγγίσει κάποιο όχημα.

Αυτή τη στιγμή υδροδοτείται το μισό χωριό αλλά με χαμηλή πίεση. Οσονούπω θα κλειστούν όλες οι παροχές του χωριού, ούτως ώστε εντός πέντε το πολύ ωρών να πληρωθεί η δεξαμενή και να υδροδοτηθεί όλος ο οικισμός της Νίψας, από τα ψηλά έως τα χαμηλά σημεία.

Σας ενημερώνουμε ότι η δεξαμενή του οικισμού ήταν πλήρης ύδατος, αλλά με το ξαφνικό άδειασμα 80 κυβικών από τους κατοίκους οι οποίοι άφησαν τις βρύσες ανοιχτές για να μην παγώσει το νερό η δεξαμενή δεν ήταν δυνατόν να αντεπεξέλθει στις ανάγκες ύδρευσης. Για τούτο, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους του οικισμού Νίψας αφ ενός να κλείσουν τις βρύσες τους κι αφετέρου να κάνουν λελογισμένη χρήση του ύδατος, χωρίς σπατάλες.

Συμπληρωματικά με την βοήθεια κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αυτή τη στιγμή ήτοι 15.30 της 20ης Ιανουαρίου, διανέμεται νερό στους κατοίκους της περιοχής ΌΧΙ ΠΡΟΣ ΠΟΣΗ και για αποκλειστική χρήση σε τουαλέτα.

Αύριο θα γίνει απόπειρα άντλησης ύδατος από πηγή, να ρίξουμε το νερό στο ταχυδιυλιστήριο του οικισμού για επεξεργασία και στη συνέχεια στα δίκτυα του οικισμού για την οριστική λύση υδροδότησης του οικισμού έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές που υπέστη ο αγωγός του υδροταμιευτήρα και έρθουμε στην κανονικότητα.

Η υπηρεσία μας προσπαθεί να δώσει κάθε δυνατή λύση στο πρόβλημα .

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ: Να σταματήσουν οι δημοπρασίες αγροτικής γης – Να δοθούν στους παραγωγούς που για χρόνια τα καλλιεργούσαν

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2020 0
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στην βάση των  διατάξεων  του Ν. 4061/2012 «Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων-Ρύθμιση…

Ελευθέριος Αργυρόπουλος: “Το πιο σοφό από τα οντά στη γη είναι ο αριθμός… – Η διαφθορά της γλωσσάς αποτελεί διασάλευση του λογικού…”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Οκτωβρίου 2018 0
Ακούστε τον κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό  

Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ: “Σημερα η επίσημη έναρξη για εφέτος της εξάμηνης συμμετοχής του λιμένα σε μία σειρά από διασυμμαχικές ασκήσεις του NATO”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Φεβρουαρίου 2021 0
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ Ο σημερινός κατάπλους του αμερικανικού μεταγωγικού Endurance* πραγματοποιήθηκε -με…