Δεύτερο Τετραήμερο Εντατικό Θεατρικό Σεμινάριο του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης με θεμα: ”ΕΑΥΤΟΣ – ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:46
339 0

Το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, βασίζεται σε τρείς βασικούς άξονες, στις παραστάσεις, στις Δράσεις του πάνω σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία, και στα εκπαιδευτικά του προγράμματα που πάντα λειτουργούν και σαν δεξαμενή ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού του. 

Έτσι λοιπόν μετά την λήξη του πρώτου σεμιναρίου τον Ιούλιου του 2015, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2015 στην Αλεξανδρούπολη.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει σαν θέμα του το ποιητικό κείμενο.
Δουλειά πάνω στην ποίηση, πως διαβάζουμε και κατανοούμε την ποίηση μέσω του σώματος μας, διεύρυνση και κατανόηση του ποιητικού μας εαυτού. Χρήση της ποίησης για τη δημιουργία σκηνικής ατμόσφαιρας..
Πληροφορίες 6940580180 ΕΘΘ & 6974632222

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ζοφερό το μέλλον του Εργοστασίου Ζάχαρης της Ορεστιάδας. Ευχολόγια χωρίς ουσία από τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2018 0
Το σοβαρό θέμα της βιωσιμότητας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και κατ’ επέκταση και του Εργοστασίου της Ορεστιάδας συζητήθηκε σήμερα (27/04)…

Μετονομάστηκε το επιτηριτικό φυλάκιο στις Πλαγιές σε Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη – Συγκλονίζει η κόρη του ήρωα 

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαΐου 2018 0
Συγκλονίζει η μεγάλη κόρη του ήρωα Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη, εις μνήμην του οποίου σήμερα ο Στρατός μετονόμασε το επιτηριτικό φυλάκιο στις…