Δημήτρης Αδαμίδης: «Σταδιακή αποκατάσταση κατασκευαστικών – κτιριακών προβλημάτων στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Οκτωβρίου 2019
453 0

Όταν το 2002 το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εγκαταστάθηκε στο νέο κτίριο στη Δραγάνα, η τότε Τεχνική υπηρεσία και Διοίκηση διαπίστωσαν από τις πρώτες μέρες σοβαρότατα κτιριακά προβλήματα.

Καμία ουσιαστική επισκευή δεν πραγματοποιήθηκε την εποχή που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και ο προυπολογισμός του νοσοκομείου ήταν άνετος.

Ένα από τα προβλήματα είναι η υγρομόνωση των διαδρόμων που συνδέουν τις πτέρυγες του νοσοκομείου, άλλωστε όλοι έχουν δει τα νερά που συχνά τρέχουν από την οροφή.

Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τη στεγανοποίηση του διαδρόμου με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η πρόσφατη νεροποντή απέδειξε την αρτιότητα της κατασκευής.

Με αυτό τον τρόπο, παρά τον περιορισμένο προυπολογισμό του νοσοκομείου που δίνει βάρος στα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, με σωστή διαχείριση, σιγά – σιγά αποκαθίστανται οι τεχνικές αστοχίες του 2002.

Υπενθυμίζουμε ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο για το έργο της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης και κτιριακών επισκευών ύψους 6.000.000 ευρώ, το οποίο πλην των άλλων θα εξοικονομεί 1.5000.000 ευρώ κάθε έτος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Νεκρός αθλητής από την Αλεξανδρούπολη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – Σκοτώθηκε πολεμώντας στο πλευρό των Αρμενίων

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2020 0
Ενας αθλητής από την Αλεξανδρούπολη σκοτώθηκε στον πόλεμο Αρμενίας – Αζεμπαϊτζάν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ (ή Αρτσάχ). Ενας ακόμα,…

Σάββατο 8 Μαΐου: Εθελοντική αιμοδοσία στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2021 0
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας) ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού…

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Παναγία Κοσμοσώτειρα στις Φέρες όπου τελέσθηκε το πανθρακικό προσκύνημα

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Αυγούστου 2016 0
Η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, το επονομαζόμενο “Πάσχα του καλοκαιριού”, εορτάσθηκε με λαμπρότητα σε όλους τους Ιερούς…

Επιστολή Κυμπουρόπουλου (για την τουρκική προκλητικότητα) προς όλους τους Ευρωβουλευτές

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2020 0
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος απέστειλε σήμερα 27 Ιουλίου 2020 επιστολή στο σύνολο των συναδέλφων του ευρωβουλευτών, για να…