Δημήτρης Αδαμίδης: «Σταδιακή αποκατάσταση κατασκευαστικών – κτιριακών προβλημάτων στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Οκτωβρίου 2019
232 0

Όταν το 2002 το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εγκαταστάθηκε στο νέο κτίριο στη Δραγάνα, η τότε Τεχνική υπηρεσία και Διοίκηση διαπίστωσαν από τις πρώτες μέρες σοβαρότατα κτιριακά προβλήματα.

Καμία ουσιαστική επισκευή δεν πραγματοποιήθηκε την εποχή που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και ο προυπολογισμός του νοσοκομείου ήταν άνετος.

Ένα από τα προβλήματα είναι η υγρομόνωση των διαδρόμων που συνδέουν τις πτέρυγες του νοσοκομείου, άλλωστε όλοι έχουν δει τα νερά που συχνά τρέχουν από την οροφή.

Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τη στεγανοποίηση του διαδρόμου με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η πρόσφατη νεροποντή απέδειξε την αρτιότητα της κατασκευής.

Με αυτό τον τρόπο, παρά τον περιορισμένο προυπολογισμό του νοσοκομείου που δίνει βάρος στα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, με σωστή διαχείριση, σιγά – σιγά αποκαθίστανται οι τεχνικές αστοχίες του 2002.

Υπενθυμίζουμε ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο για το έργο της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης και κτιριακών επισκευών ύψους 6.000.000 ευρώ, το οποίο πλην των άλλων θα εξοικονομεί 1.5000.000 ευρώ κάθε έτος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περιοδεία του προέδρου του ΟΕΕΘ κ.Χατζημιχαήλ σε βιομηχανικές μονάδες της Ροδόπης

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαρτίου 2017 0
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τον Γενικό…

Μήνυμα στους δημότες της Αλεξανδρούπολης απο τον Σάββα Δευτεραίο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2019 0
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σάββας Δευτεραίος Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης, απευθύνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων, των…