Δημήτρης Βίτσας: Για εθνικούς λόγους στη Θράκη δε θα γίνουν κέντρα φιλοξενίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:59 πμ
273 0

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Θράκη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Δημήτρης Βίτσας.Όπως δήλωσε ο κ. Βίτσας,  σύντομα θα υπάρχουν δομές φιλοξενίας 50.000 ατόμων, από τις 32.000 που διαθέτει η χώρα αυτή τη στιγμή και ξεκαθαρίζοντας ότι στη Θράκη για εθνικούς λόγους δεν θα δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας.Είπε ακόμη ότι σε μια εβδομάδα θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Ειδομένη, επισημαίνοντας ότι οι πρόσφυγες θα πειστούν και θα φύγουν προς τακέντρα φιλοξενίας.

«Αυτό πρέπει να γίνει με την πειθώ και περισσότερους διερμηνείς, την παρουσία μεγαλύτερης ιατρικής φροντίδας. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν, δεν υπάρχει λόγος να μείνουν στην Ειδομένη», δήλωσε στο MEGA και συμπλήρωσε «εμείς χημικά και βία σε παιδιά κάτω από 10 χρονών και σε ανθρώπους που ξέφυγαν από τον πόλεμο και προσπαθούν να βρουν ένα καταφύγιο δεν θα χρησιμοποιήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση: Πρωτοφανής καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Οκτωβρίου 2019 0
Παρατηρείται μια πρωτοφανής καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης. Και τις προηγούμενες χρονιές τα μαθήματα άρχιζαν καθυστερημένα…