Δημήτρης Καρυπίδης: “Δυστυχώς το κράτος έδειξε για άλλη μια φορά την αναλγησία και την αδιαφορία του”

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Ιανουαρίου 2018
695 0

Όπως αναφέρει ο παραολυμπιονίκης  Δημήτρης Καρυπίδης:

Δυστυχώς το κράτος έδειξε για άλλη μια φορά την αναλγησία και την αδιαφορία του.

Ο προπονητής μου Γιώργος Τυλιγαδάς δεν πήρε την απόσπαση την οποία έχει αιτηθεί εδώ και μήνες ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επέστρεψε στην οργανική του θέση στην Φθιώτιδα.

Μάλλον κανέναν αρμόδιο δεν ενδιαφέρει το πως θα προπονούμαι και το πως θα συνεχίζω να εκπροσωπώ την χώρα μου σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις χωρίς τον προπονητή μου δίπλα μου.

Όταν όμως έρχονται οι επιτυχίες και τα μετάλλια πολλοί από αυτούς είναι δίπλα στις φωτογραφίες και με περίσσιο θράσος εκφράζουν την στήριξή τους.

Ο προπονητής μου είναι εκπαιδευτικός επί 30 χρόνια και βάση μοριοδότησης έναι στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα και δικαιούται να αποσπαστεί.

Πρόσφατα είδαμε άλλη μια απόφαση του Υπουργού με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς που έχουν τα μισά του χρόνια στην εκπαίδευση και ο ίδιος ΔΕΝ βρισκόταν για πολλοστή φορά σε αυτήν την λίστα.

Δεν ζητάμε να αποσπαστεί στο Κολωνάκι κύριοι αλλά στον ακριτικό Έβρο.

Δυστυχώς αυτοί είμαστε…

(η φωτογραφία αποτυπώνει την ανταμοιβή των κόπων και τον θυσιών μας)

Σχετικά άρθρα

31ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Π. Ε. ΕΒΡΟΥ 2019: 16 από τα 22 Χρυσά Μετάλλια συγκέντρωσαν οι μαθητές των σχολείων της Αλεξανδρούπολης!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Μαρτίου 2019 0
31ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ 2019 16 από τα 22 Χρυσά Μετάλλια συγκέντρωσαν οι μαθητές των σχολείων…

H Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές της, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2017 0
Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 η Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές της, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη,στον…