Το νέο δημοσίευμα που αναφέρει ότι άμεσα σήμερα η αύριο ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης θα ανακοινώσει ότι θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια και σε αυτό θα έχει συμμετοχή ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς, έχει προκαλέσει “αναστάτωση” στα πολιτικά πηγαδάκια τις τελευταίες ώρες.

Το δημοσίευμα του KavalaNews αναφέρει ακόμη ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας,Θόδωρος Μαρκόπουλος, που εμφανιζόταν ως ένας εκ των διεκδικητών του γαλάζιου χρίσματος για την Περιφέρεια ΑΜΘ, θα συμμετάσχει τελικά στο ψηφοδέλτιο του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

“Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο οι αντιπεριφερειάρχες Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ΡοδόπηςΝίκος Τσαλικίδης και Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης” αναφέρει το δημοσίευμα.

Το alexpoli.gr επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και ζήτησε το σχόλιο του για το νέο δημοσίευμα. Ο κ. Πέτροβιτς απάντησε “ουδέν σχόλιον. Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές. Παραμένω εγγυητής της ενότητας”.

Ο κ. Πέτροβιτς αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε περισσότερο αν και ρωτήθηκε για το αν αληθεύει όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι η συμμετοχή του ή μη στο “νέο ψηφοδελτίο” θα εξαρτηθεί από το αν θα τύχει στήριξης από τη ΝΔ.

Προηγούμενο άρθροΔόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Κορνοφωλιάς
Επόμενο άρθροΤα είπαμε… Τα γράψαμε… Αλλά ΔΕΝ έγινε κάποιο έργο , στο σταυροδρόμι Νικομηδείας – Ελένης Φιλιππίδου