Δημήτρης Πέτροβιτς: “Παραμένω εγγυητής της ενότητας – Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές”

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:19
724 0

Το νέο δημοσίευμα που αναφέρει ότι άμεσα σήμερα η αύριο ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης θα ανακοινώσει ότι θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια και σε αυτό θα έχει συμμετοχή ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς, έχει προκαλέσει “αναστάτωση” στα πολιτικά πηγαδάκια τις τελευταίες ώρες.

Το δημοσίευμα του KavalaNews αναφέρει ακόμη ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας,Θόδωρος Μαρκόπουλος, που εμφανιζόταν ως ένας εκ των διεκδικητών του γαλάζιου χρίσματος για την Περιφέρεια ΑΜΘ, θα συμμετάσχει τελικά στο ψηφοδέλτιο του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

“Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο οι αντιπεριφερειάρχες Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ΡοδόπηςΝίκος Τσαλικίδης και Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης” αναφέρει το δημοσίευμα.

Το alexpoli.gr επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και ζήτησε το σχόλιο του για το νέο δημοσίευμα. Ο κ. Πέτροβιτς απάντησε “ουδέν σχόλιον. Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές. Παραμένω εγγυητής της ενότητας”.

Ο κ. Πέτροβιτς αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε περισσότερο αν και ρωτήθηκε για το αν αληθεύει όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι η συμμετοχή του ή μη στο “νέο ψηφοδελτίο” θα εξαρτηθεί από το αν θα τύχει στήριξης από τη ΝΔ.

Σχετικά άρθρα

Κοινωνικός τουρισμός: Ολα τα προγράμματα για 829.000 ωφελούμενους, voucher 120 ευρώ για διακοπές, δωρεάν βιβλία και θέατρο

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουνίου 2020 0
Κοινωνικός τουρισμός: Δωρεάν διακοπές και εκδρομές για 66.000 δικαιούχους ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα τρέξουν το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ»: Η ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο είναι δικαίωμα του κάθε μαθητή και εκπαιδευτικού!

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Σεπτεμβρίου 2020 0
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ» Ρόδου 36 (9ο Δημοτικό Σχολείο) Αλεξ/πολη 68133 Ηλ. ταχυδρομείο: spealevr@gmail.com Blog: https://sepealex.wordpress.com   Από…