Δημήτρης Πέτροβιτς: Συχνοί οι πυροβολισμοί από την τουρκική πλευρά

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:47
92 0

Η ρίψη πυρών από την τουρκική πλευρά αποτελεί συχνό φαινόμενο υποστηρίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς με αφορμή πληροφορίες που ανέφεραν νέο σκηνικό έντασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με Τούρκους να εξαπολύουν πυρ εναντίον στρατιωτών της Frontex.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ξεκαθαρίζει στο GRTimes ότι το άκουσμα πυροβολισμών από την τουρκική πλευρά, δεν αποτελεί κάποια πρωτοτυπία.

Οι Έλληνες στρατιώτες και κάτοικοι πέριξ του συνοριακού σταθμού έχουν συνηθίσει να ακούν ριπές πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές ούτε από πού ακριβώς προέρχονται, αλλά ούτε τι στόχο έχουν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δε συνδέονται πάντα οι πυροβολισμοί με κάποιο «θερμό επεισόδιο».

«Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι απαγορεύονται πάσης φύσεως πυροβολισμοί πέριξ των συνόρων. Ωστόσο, δεν έχω την πληροφορία ότι επρόκειτο για επίθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αλεξανδρος Διακόπουλος (Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας): Αν χρειαστεί, θα δράσουμε στρατιωτικά απέναντι στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουνίου 2020 0
«Θα αντιδράσουμε όπως έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, ακόμα και στρατιωτικά, αν και θεωρούμε πως κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί»,…

Το Υπουργείο Παιδείας επιχορηγεί τις 4 Μητροπόλεις της Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2020 0
Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, επιχορηγούνται οι 4 μητροπόλεις της Θράκης (Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ιερά Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και…