Δημήτρης Τσαλικάκης: Ανοίγουν ξανά τα Περιφερειακά Ιατρεία στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:24
231 0

Από την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα περιφερειακά ιατρεία του Έβρου επανέρχονται στην προηγούμενη κατάσταση τους όπως ανακοίνωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης. Άλλωστε σε συνέντευξη του την περασμένη Δευτέρα είχε προαναγγείλει την πρόθεση του αυτή.

Διευκρινίζοντας, επισήμανε ότι το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι μειωμένο ενώ οι μέρες λειτουργίας  θα είναι μια έως δυο φορές την εβδομάδα η ανα δεκαήμερο, ανάλογα με το πρόγραμμα που εφάρμοζε το κάθε ιατρείο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσαλικάκης ανέφερε ότι «εκτιμώντας την κατάσταση και κάνοντας  έναν ανασχεδιασμό όπως υποσχεθήκαμε τροποποιούμε το πρόγραμμα. Πορευόμαστε δειλά δειλά και όσο μας επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση.»

Να σημειωθεί ότι πέραν της αναστολής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων στο νομό,  καμία άλλη παρέμβαση όπως πχ στα Κέντρα Υγείας δεν είχε γίνει ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΥΠΕ  δυσχεραίνοντας  έτσι την λειτουργία τους .

Με την απόφαση του αυτή  ο κ. Τσαλικάκης ανακουφίζει χιλιάδες Εβρίτες απομακρυσμένων χωριών που εξυπηρετούνται από τα υπάρχοντα  περιφερειακά ιατρεία του Νομού απαλλάσσοντας τους από την ταλαιπωρία και τον συγχρωτισμό εν μέσω πανδημίας,  καταλαγιάζοντας ακόμη τις όποιες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες  είχαν δημιουργηθεί.

Πηγή: Μαρία Μανάκα – ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

Ανάθεση αρμοδιοτήτων στην ΔΕΕΠ Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Νοεμβρίου 2021 0
Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της ΔΕΕΠ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλου με την Α.Π.534/15-11-2021 απόφαση του γραμματέα οργανωτικού και διευθυντή του γραφείου του προέδρου…

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί του Έβρου συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Οκτωβρίου 2021 0
Ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: «Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε…

Με αφορμή τις διερευνητικές επαφές: Ελλάδα – Τουρκία: “Αιχμάλωτες” της γεωγραφίας (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαρτίου 2021 0
Με αφορμή τις διερευνητικές επαφές Ελλάδα – Τουρκία: “Αιχμάλωτες” της γεωγραφίας Τα σύνορα και οι πόλεμοι Έγραφε ο Μαρξ για…