Δημήτριος Κολγιώνης: “Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας είναι ο κύριος Γκότσης και η παράταξή του”

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:11
68 0

Με έκπληξη διάβασα ανάρτηση του κ. Γκότση για την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Φερών. Χωρίς ίχνος ντροπής, εκμεταλλευόμενος ένα ατυχές γεγονός το οποίο ευτυχώς δεν κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του χειριστή του μηχανήματος έργου, εγκαλεί τη δημοτική αρχή και την θεωρεί υπεύθυνη για το ατύχημα. Λαϊκίζει ενώ γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ανάχωμα και η αποκατάστασή του είναι ευθύνη της Περιφέρειας, η τεχνική υπηρεσία της οποίας έχει επισκεφτεί την περιοχή και έχει καταγράψει τα προβλήματα. Είναι γνωστή η τακτική του να δημιουργεί εντυπώσεις αδιαφορώντας για το αν είναι αλήθεια αυτά που αναρτά και αυτοσκοπός του είναι αποκλειστικά η συκοφαντία του πολιτικού του αντιπάλου, αντλώντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιοχή μας επλήγη από δύο απανωτές θεομηνίες στις 12 Ιανουαρίου και στη 1 Φεβρουαρίου και  οι καταστροφές που άφησαν τόσο στην αγροτική οδοποιία των Φερών όσο και των οικισμών είναι τεράστιες. Δεν μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα παντού αλλά προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Για δεύτερη εβδομάδα στη Δημοτική Ενότητα Φερών επιχειρούν τρία γκρέιντερ, δύο στη δημοτική ενότητα Φερών και ένα στη δημοτική κοινότητα Πέπλου. 

Πότε στο παρελθόν γινόταν κάτι τέτοιο; 

Είδαν οι αγρότες των Φερών ποτέ γκρέιντερ στην περιοχή;  

Συντήρησαν ποτέ αγροτικούς δρόμους; 

Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας είναι ο κύριος Γκότσης και η παράταξή του. 

Αυτοί που είχαν καθηλωμένα τα γκρέιντερ του δήμου για ένα ζευγάρι ελαστικά,  πρέπει να σιωπούν. 

 

Ο Αντιδήμαρχος Φερών 

& Πρωτογενούς Τομέα 

Κολγιώνης Δημήτριος

Σχετικά άρθρα

Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα σχέδια του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Μαρτίου 2019 0
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου (ΛΕΜΕ),…

Ερχεται νέα κακοκαιρία – Εκτακτη ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Φεβρουαρίου 2021 0
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τη Δευτέρα (08-02-2021) στα δυτικά…