Δημιουργία Μητρώου Φοιτητών για Πρακτική Άσκηση στη Δ/νση Μηχανοργάνωσης του Δ.Π.Θ.

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:22
572 0

Η Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης προτίθενται να δημιουργήσουν μητρώο φοιτητών από το οποίο θα καλεί, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων του, φοιτητές για πρακτική άσκηση (internship) στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν εμπειρία εργαζόμενοι σε σύγχρονο περιβάλλον που ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής και καθοδηγούμενοι από έμπειρο προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φοιτούν στο δεύτερο ή μεγαλύτερο έτος και να έχουν γνώσεις που να αφορούν σε ένα ή περισσότερα από τα πεδία που αναφέρονται στην αίτηση. Η διαδικασία επιλογής έχει ως κριτήρια το επίπεδο της γνώσης των αντικειμένων, προηγούμενη εμπειρία, διαθεσιμότητα, δυνατότητα συνεργασίας κ.α.

Η συνολική διάρκεια απασχόλησης είναι έξι μήνες για δεκαπέντε ώρες την εβδομάδα, χωρίς χρηματική αποζημίωση. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης χορηγείται σχετική βεβαίωση και υπάρχει δυνατότητα μετατροπής της πρακτικής άσκησης σε υποτροφία κατόπιν επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν μέχρι 30/9/2019 συμπληρωμένη την αίτηση στην διεύθυνση admin@noc.duth.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το admin@noc.duth.gr.

Η αίτηση είναι διαθέσιμη στο:  http://noc.duth.gr/news.txt/2019-09-13-a/AitisiDUTH2019.pdf

Σχετικά άρθρα

Δείτε τους φετινούς Επιτάφιους μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Ναλμπάντη

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2016 0
Ιερός Μητροπολιτικός & Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός…

Ορεστιάδα: Αλλοδαπός φορτηγατζής (χωρίς δίπλωμα οδήγησης) προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαρτίου 2021 0
Συνελήφθη χθες (5-3-2021) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός,…

Το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης φωταγωγήθηκε μπλέ για Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2020 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Έβρου, μέλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), υποστηρίζει…