Δημόσιο «ευχαριστώ» του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Απαλού

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:52
147 0

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Απαλού θέλουμε να συγχαρούμε το σώμα της πυροσβεστικής και του στρατού, τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης, μαζί με συνεργεία του δήμου, καθώς και τον διευθυντή του δημοτικού και τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου με το σύλλογο διδασκόντων για την καλά οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση για την εκκένωση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Απαλού. Όλοι μαζί κατάφεραν και επέστρεψαν με ασφάλεια τα παιδιά στο σπίτι τους.

Δυστυχώς, κοντά στο ρέμα του χωριού ο συνάνθρωπος μας και αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακας και έχασε τη ζωή του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Απαλού

Σχετικά άρθρα

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19  στον γενικό πληθυσμό σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας  Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2021 0
Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19  στον γενικό πληθυσμό σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας  Έβρου   Στο πλαίσιο…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ξεκάθαρη η πρόταση Νόμου της ΝΔ για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού – Η Κυβέρνηση βάζει εμπόδια και τους στερεί αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα τους”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Οκτωβρίου 2018 0
Ξεκάθαρη η πρόταση Νόμου της ΝΔ για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού. Η Κυβέρνηση βάζει εμπόδια και τους στερεί…