Δημόσιο «ευχαριστώ» του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Απαλού

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:52
108 0

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Απαλού θέλουμε να συγχαρούμε το σώμα της πυροσβεστικής και του στρατού, τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης, μαζί με συνεργεία του δήμου, καθώς και τον διευθυντή του δημοτικού και τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου με το σύλλογο διδασκόντων για την καλά οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση για την εκκένωση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Απαλού. Όλοι μαζί κατάφεραν και επέστρεψαν με ασφάλεια τα παιδιά στο σπίτι τους.

Δυστυχώς, κοντά στο ρέμα του χωριού ο συνάνθρωπος μας και αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακας και έχασε τη ζωή του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Απαλού

Σχετικά άρθρα

Εντοπισμός και διάσωση 44 αλλοδαπών απο τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2019 0
Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα τεσσάρων (44) αλλοδαπών προέβησαν, χθες Κυριακή, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Ειδικότερα,…

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. Οι αναμενόμενες παρενέργειες στη χώρα μας. (του Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιουνίου 2016 0
Είχε χαρεί όλη η ιλαρή κομπανία της συγκυβέρνησης πριν λίγο καιρό με την συμφωνία τάχα που επιτεύχθηκε για το Μεταναστευτικό…