Διήμερο παιδαγωγικό επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους εκπαιδευτικούς του Έβρου, κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων, με τίτλο «Ανιχνεύοντας το τρόπο που μαθαίνουμε – θεωρητικές και βιωματικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικών»

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:57
341 0

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, μαζί με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Α.Μ.Θ., διά της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αλμπανάκη Ξανθής, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, θα διενεργήσει διήμερο παιδαγωγικό επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους εκπαιδευτικούς του Έβρου, κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων, με τίτλο «Ανιχνεύοντας το τρόπο που μαθαίνουμε – θεωρητικές και βιωματικές προσεγγίσεις στο μάθημα των Θρησκευτικών».

Το διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 – 16:30 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 – 14:30, στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου “Astir Egnatia” στην Αλεξανδρούπολη.

Επιμορφωτές του σεμιναρίου θα είναι οι:
Απόστολος Μπάρλος, Μάστερ Θεολογίας,
Βάσω Γώγου, Θεολόγος – Φιλόλογος
Χρήστος Φραδέλλος, Μάστερ Θεολογίας
Παντελής Καλαϊτζίδης, Διδάκτωρ Θεολογίας, Διευθυντής Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.

Σχετικά άρθρα

Στρατιώτες που υπηρετούν στον Έβρο ζήτησαν να παραμείνουν στα σύνορα παρότι συμπλήρωσαν το εξάμηνο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2017 0
38  στρατιώτες που ανήκουν στην 2016 Ε/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε μονάδες στην παραμεθόριο και συγκεκριμένα μονάδες όπως του Καστελόριζου, του Έβρου…

Ο Εθνάρχης Μητροπολίτης Τραπεζούντος Χρύσανθος στη Διεθνή Διάσκεψη των Παρισίων για τη σωτηρία του αφανιζόμενου Ποντιακού Ελληνισμού (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαΐου 2019 0
Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΖΌΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Το ανεκπλήρωτο όνειρο…