Διαδικτυακή Έκθεση ζωγραφικής του Θεόδωρου Φυλλαρίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:33
559 0

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 , η ομάδα “Το Σουφλί του Χθες και του Σήμερα με τα περίχωρα του” , θα παρουσιάσει με ανάρτηση έργα και την ζωή του αυτοδίδακτου ζωγράφου Θεόδωρου Φυλλαρίδη.

Η ιδέα και το κείμενο είναι του Δημήτρη Αλβανού .

Ο Θεόδωρος Φυλλαρίδης (ο δεύτερος στη σειρά από τα πέντε αδέλφια) γεννήθηκε στο Σουφλί όπου και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια . Φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και μετά της στρατιωτικές υποχρεώσεις εργάστηκε ως δάσκαλος σε πολλά μέρη της περιοχής μας . Σήμερα, ως συνταξιούχος δάσκαλος , ζει στην Αλεξανδρούπολη .

Η ομάδα “Το Σουφλί του Χθες και του Σήμερα με τα περίχωρα του” , ευχαριστεί τον Δημήτρη Αλβανό τόσο για την ιδέα του όσο και για την όλη εργασία του . Επίσης ευχαριστούν τον Θεόδωρο Φυλλαρίδη που δέχτηκε με ευχαρίστηση να φιλοξενηθεί η έκθεση στην ομαδα του facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιουλίου 2020 0
Μουσική βραδιά….και όχι μόνο…!!!! Επιτέλους μετά από πολύ καιρό,ανταμώνουμε ξανά …με ασφάλεια!!!! Απολαμβάνουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι παρέα με τους εκπληκτικούς…

Παρουσίαση του βιβλίου “Το Δώρο” της Κατερίνας Παπαποστόλου , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαρτίου 2018 0
Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Φ.Σκαρλακίδου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου “Το Δώρο” της Κατερίνας Παπαποστόλου, την Δευτέρα 12 Μαρτίου…