“Καστρινοί Διάλογοι”: «Ακολουθώντας τα βήματα των Αρχαίων Θρακών στο λόφο του Κάστρου του Διδυμοτείχου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 17 Νοεμβρίου 2021
115 0

Στη διαδικτυακή εκπομπή “Ακολουθώντας τα βήματα των Αρχαίων Θρακών στο λόφο του Κάστρου του Διδυμοτείχου” προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δρ Γουρίδης.

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση», σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” με επίκεντρο την ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου, της Θράκης και γενικά της Πατρίδας μας.

Το θέμα του τρίτου επεισοδίου για την χρονική περίοδο 2021-2022 είναι: «Ακολουθώντας τα βήματα των Αρχαίων Θρακών στο λόφο του Κάστρου του Διδυμοτείχου» με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Αθανάσιο Γουρίδη, Πολιτικό Μηχανικό και Αρχαιολόγο.

Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00.

Η μετάδοση της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί μέσω Facebook και YouTube του συλλόγου:

Facebook: www.facebook.com/kastropolites

YouTube: www.youtube.com/channel/UCToeoVw0EEeNIre4szrX4Bw

Διεύθυνση εκδήλωσης: www.facebook.com/events/2400044913466041

Η εκπομπή «Καστρινοί Διάλογοι» είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση» και μεταδίδονται με την ευγενική χορηγία των επαγγελματιών του Διδυμοτείχου: Ζαχαροπλαστείο Νίκος, Ελαστικά Αλεξανδράκης και Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ρίζογλου.

Σχετικά άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Οι δημότες είτε χρησιμοποιούν το αστικό είτε όχι θα πληρώνουν. Να μην επιβληθεί επιπλέον εισιτήριο στην Αστική συγκοινωνία

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιουλίου 2020 0
Σύμφωνα με τη μελέτη του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ για τη δημιουργία 3 γραμμών αστικής συγκοινωνίας για 3 έτη ο προϋπολογισμός του…