Διακόπτονται τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις: at 7:59 πμ
559 0
SAOS FERRIES
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η SAOS FERRIES με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό επέλεξε για το νεότευκτο πλοίο της ΖΕΦΥΡΟΣ τις κορυφαίες για την αξιοπιστία και λειτουργικότητα τους στις  θαλάσσιες μετακινήσεις  μηχανές  VOLVO PENTA, την τελευταία λέξη της καινοτομίας στη τεχνολογία στις μηχανές επιβατικών πλοίων .

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί η ευαισθησία και η άμεση προσαρμογή  σε κάθε εξωγενή επίδραση που μεταβάλλει, έστω και οριακά, τις κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Κατά την εκτέλεση και των σημερινών δρομολογίων υπήρξε διαδοχικά ψευδής, ωστόσο ένδειξη ,αναφοράς προβλήματος που οδηγεί στη μείωση της υπηρεσιακής ταχύτητας του πλοίου από 30  σε 20 ναυτικά μίλια με  αποτέλεσμα την επιμήκυνση της διάρκειας του ταξιδιού .

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, με πίστη στην προτεραιότητα της ασφάλειας επιβατών και πληρωμάτων, απολύτως προσαρμοσμένοι στις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις όπως περιγράφονται στο Διεθνή Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίων, διακόπτουμε τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ, προσκαλούμε τους Σουηδούς τεχνικούς της  VOLVO PENTA  για διερεύνηση, διάγνωση και οριστική ρύθμιση των μηχανών .

Σχετικά άρθρα

Δήμος Αλεξ/πολης: Μην παίζετε με τη Θράκη για να μην υποστούμε Εθνικό πλήγμα. Ερωτήσεις προς όλους τους βουλευτές του Έβρου.

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2017 0
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ 1)Ποιες οι ενέργειές σας από την Τρίτη 14-02-2017 προκειμένου να αποτραπεί η παραβιάζουσα…

Η εκλογική συμπεριφορά των Μουσουλμανικών μειονοτήτων της Θράκης (Άρθρο του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιουνίου 2019 0
Η εκλογική συμπεριφορά των Μουσουλμανικών μειονοτήτων της Θράκης Άρθρο του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου & η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2019 0
Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη Το πρωί της Πέμπτης 21…

Οι ολέθριες παγίδες της μειονοτικής εκπαίδευσης… (γράφει ο  Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς –  Γεωπολιτικός-Ιστορικός ερευνητής)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2017 0
Τα γεγονότα που αφορούν την εγερθείσα, υπό των τουρκοφρόνων της Θράκης, θρασύτατη απαίτηση να νομιμοποιηθεί η λειτουργία των παρανόμων δίγλωσσων…