Διακόπτονται τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:59
701 0
SAOS FERRIES
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η SAOS FERRIES με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό επέλεξε για το νεότευκτο πλοίο της ΖΕΦΥΡΟΣ τις κορυφαίες για την αξιοπιστία και λειτουργικότητα τους στις  θαλάσσιες μετακινήσεις  μηχανές  VOLVO PENTA, την τελευταία λέξη της καινοτομίας στη τεχνολογία στις μηχανές επιβατικών πλοίων .

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί η ευαισθησία και η άμεση προσαρμογή  σε κάθε εξωγενή επίδραση που μεταβάλλει, έστω και οριακά, τις κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Κατά την εκτέλεση και των σημερινών δρομολογίων υπήρξε διαδοχικά ψευδής, ωστόσο ένδειξη ,αναφοράς προβλήματος που οδηγεί στη μείωση της υπηρεσιακής ταχύτητας του πλοίου από 30  σε 20 ναυτικά μίλια με  αποτέλεσμα την επιμήκυνση της διάρκειας του ταξιδιού .

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, με πίστη στην προτεραιότητα της ασφάλειας επιβατών και πληρωμάτων, απολύτως προσαρμοσμένοι στις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις όπως περιγράφονται στο Διεθνή Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίων, διακόπτουμε τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ, προσκαλούμε τους Σουηδούς τεχνικούς της  VOLVO PENTA  για διερεύνηση, διάγνωση και οριστική ρύθμιση των μηχανών .

Σχετικά άρθρα

Σπίρτζης: Επισπεύδεται το εμπορευματικό κέντρο για την Αλεξανδρούπολη 27 Ιουλίου, 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2016 0
Στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον ενιαίο σιδηροδρομικό χώρο, ο υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων υπογράμμισε στη Βουλή ότι στόχος του υπουργείου είναι η ανάπτυξη…

Κώστας Κατσιμίγας – «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»: «Το να παλέψουμε για το τόπο μας δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον»

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Φεβρουαρίου 2019 0
Κώστας Κατσιμίγας: «Το να παλέψουμε για το τόπο μας δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον» Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός που ηγείται της…