Διακόσια χρόνια της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης των Ελλήνων του 1821 . Έκδοση Δήμος Μόσχας – Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:25
362 0

Κυκλοφόρησε στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα το συλλογικό βιβλίο των Θεοφάνη Μαλκίδη, Θεοδώρας Γιαννίτση και Γεωργίου Παναγόπουλου για τα διακόσια χρόνια της εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821.

Ο τόμος αποτελεί συμβολή στην ανάδειξη της Εθνεγερσίας στο ελληνικό και στο ρωσικό κοινό και απόδοση τιμής στους απελευθερωτές μας καθώς και στους φιλέλληνες της Ρωσίας και κυκλοφόρησε με τη συμπλήρωση 200 ετών από την προκήρυξη <<Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος>>, του αρχηγού του απελευθερωτικού Αγώνα και εκλεκτού τέκνου του Ελληνισμού της Ρωσίας Αλέξανδρου Υψηλάντη.

Το βιβλίο είναι έκδοση του Δήμου της Μόσχας και του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας και για τη διάθεσή του στην Ελλάδα θα γίνει σύντομα σχετική ανακοίνωση .

http://malkidis.blogspot.com/2021/02/200-1821.html

Σχετικά άρθρα

ΣυνεχίΖΩ να με προσέχω και τον Οκτώβριο!

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Οκτωβρίου 2019 0
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου ΣυνεχίΖΩ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου του…