Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε την Μητρόπολή μας κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωστή Δήμτσα.
Ο κ. Δήμτσας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας π. Ειρηναίο Λαφτσή επισκέφθηκαν αρχικά το πρωί το χώρο που διαθέτει η Ιερά Μητρόπολις, όπου έγινε η διανομή δεμάτων με ξηρά τροφή σε άπορες οικογένειες της Αλεξανδρουπόλεως και των περιχώρων.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμτσας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο μετέβησαν στις Φέρες το Τυχερό και επισκέφθηκαν τα τρία δημοτικά σχολεία των Φερών και το ένα του Τυχερού, όπου μοίρασαν σχολικά είδη στους μαθητές των σχολείων. Τα ίδια σχολικά είδη θα αποσταλλούν και στα δημοτικά σχολεία της Σαμοθράκης την ερχόμενη εβδομάδα. Συνολικά διανεμήθηκαν σχολικά είδη σε 605 μαθητές.
Ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας  π. Ειρηναίος εξέφρασε εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, καθώς και στο Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Δήμτσα για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την ακριτική Μητρόπολή μας και ιδιαιτέρως για τα μικρά παιδιά που ζουν σ’ αυτήν.

Προηγούμενο άρθροΗ Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος διοργανώνει το 7ο Σεμινάριο Διδακτικής , στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του , για την ηγεσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ , ο Χριστόδουλος Τοψίδης