Διανομή από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ σχολικών ειδών σε μαθητές των Σχολείων Φερών, Τυχερού και Σαμοθράκης.

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:36
371 0
Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε την Μητρόπολή μας κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωστή Δήμτσα.
Ο κ. Δήμτσας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας π. Ειρηναίο Λαφτσή επισκέφθηκαν αρχικά το πρωί το χώρο που διαθέτει η Ιερά Μητρόπολις, όπου έγινε η διανομή δεμάτων με ξηρά τροφή σε άπορες οικογένειες της Αλεξανδρουπόλεως και των περιχώρων.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμτσας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο μετέβησαν στις Φέρες το Τυχερό και επισκέφθηκαν τα τρία δημοτικά σχολεία των Φερών και το ένα του Τυχερού, όπου μοίρασαν σχολικά είδη στους μαθητές των σχολείων. Τα ίδια σχολικά είδη θα αποσταλλούν και στα δημοτικά σχολεία της Σαμοθράκης την ερχόμενη εβδομάδα. Συνολικά διανεμήθηκαν σχολικά είδη σε 605 μαθητές.
Ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας  π. Ειρηναίος εξέφρασε εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, καθώς και στο Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Δήμτσα για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την ακριτική Μητρόπολή μας και ιδιαιτέρως για τα μικρά παιδιά που ζουν σ’ αυτήν.

Σχετικά άρθρα

Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : Στόχος να αναδειχθεί η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε τουριστικό προορισµό Αριστείας

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Αυγούστου 2017 0
Έμφαση στον Θρησκευτικό – Προσκυνηματικό Τουρισμό. Τριμερής η συμμετοχή στο νέο μοντέλο προβολής του Τουρισμού μας Εξαιρετικά καταρτισµένος σε θέµατα…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Στο «σκοτάδι» τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις Τουρκικές Αρχές”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2019 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν ο Αναπλ. Τομεάρχης Άμυνας της Ν Δ και Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης,…