Διανομή βρώσιμων προϊόντων προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:21
219 0

Ξεκίνησε από τις Φέρες και θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο ημέρες  στην Αλεξανδρούπολη από το Πολυκοινωνικό, η 1η διανομή των προϊόντων των παραγωγών των λαϊκών αγορών προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου καθ΄ υπόδειξη και με τη συνδρομή της διοίκησης του συλλόγου πολυτέκνων.

Η 2η διανομή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τους επαγγελματίες,  με τις δύο διανομές θα ωφεληθούν συνολικά περίπου 500 πολύτεκνες οικογένειες.

Με εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αγόρασε ποσότητες βρώσιμων προϊόντων από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών του Δήμου, με στόχο την οικονομική τους υποστήριξη λόγω της απώλειας του εισοδήματός τους,  κατά το χρονικό  διάστημα που παρέμειναν κλειστές οι λαϊκές αγορές στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα

Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης για το μήνα Δεκέμβριο

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Δεκεμβρίου 2020 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   Α)ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ RAPID TESTS ΤΟΥ ΕΟΔΥ. Στις 3 και 4…