Διανομή ξηράς τροφής σε εθελοντές φιλόζωους για τα αδέσποτα σκυλιά

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:40
235 0

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα αλλά και λόγω των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας covid_19, ενδιαφέρθηκε για μια ακόμη φορά για την τύχη των αδέσποτων σκύλων και προμηθεύτηκε ξηρά τροφή. Εθελοντές φιλόζωοι θα αναλάβουν τη σίτιση των αδέσποτων επώνυμα, οργανωμένα και βάσει προγράμματος, όπως ορίζουν οι περιστάσεις.

Τα ζώα, λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων και καταστημάτων κινδύνευαν να παραμείνουν χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος, σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης, θα διανέμει την τροφή μόνο αύριο Σάββατο και ώρα 9.30 -12.30, αυστηρά βάσει λίστας εθελοντών. Η διανομή, θα γίνει με μέτρα πρόληψης και προστασίας στον χώρο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, από το κατάστημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου,  Κανάρη 37.

Σχετικά άρθρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Δεκεμβρίου 2020 0
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης συζητήθηκε και απορρίφθηκε (21 κατά – 20 υπέρ) η ίδρυση, το καταστατικό, η οικονομοτεχνική μελέτη και η συμμετοχή…

Παύλος Μιχαηλίδης: Να διασωθεί το πέτρινο κτίριο του παλαιού Χαλβαδοποιείου. Έχει υποβληθεί άδεια κατεδάφισης.

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2020 0
Καλούμε την δημοτική αρχή να λάβει κάθε πρωτοβουλία με σκοπό να αποφευχθεί η κατεδάφιση για ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα…