Διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης, η ποδοσφαιρική συνάντηση του Α.Ο. Θράκης και της Βασίλισσας της Θράκης.

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Μαρτίου 2016
406 0

Σε θερμό και φιλικό κλίμα διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης, η ποδοσφαιρική συνάντηση του Α.Ο. Θράκης και της Βασίλισσας της Θράκης.

Εικόνα όμορφη που δείχνει ότι οι διοικήσεις των ομάδων δίνουν τα σωστά μηνύματα στις αθλήτριές τους.

Ο όμορφος καιρός ενίσχυσε τη χαρούμενη διάθεση των αθλητριών όπου απελευθερωμένες από το άγχος των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές των δύο ομάδων.

Για την ιστορία, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ξάνθης επικράτησε της ομάδας μας με 3-1. Τα τέρματα σημείωσαν η Βασιλική Μπάντη, Ευαγγελία Κατσαρού και Δέσποινα Παπαδοπούλου για την ομάδα της Ξάνθης και Δήμητρα Σεβδαλή για την Ομάδα της Θράκης.

Παράλληλα το τεχνικό δίδυμο της Ξάνθης, Απόστολος Κουτρουλός και Ανέστης Αλεξούδης ενημερώθηκαν από την Ευαγγελία Βαλασούδη για την προετοιμασία του Βαλκανικού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη 3-5/6/2016.

H
H

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Πρωταθλήματος Ε2 Κατηγορίας ΑΚ14 που πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2020 0
Το Ε2 ΑΚ 14 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας 23-26.07.2020 και στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους…