Διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης, η ποδοσφαιρική συνάντηση του Α.Ο. Θράκης και της Βασίλισσας της Θράκης.

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Μαρτίου 2016
490 0

Σε θερμό και φιλικό κλίμα διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης, η ποδοσφαιρική συνάντηση του Α.Ο. Θράκης και της Βασίλισσας της Θράκης.

Εικόνα όμορφη που δείχνει ότι οι διοικήσεις των ομάδων δίνουν τα σωστά μηνύματα στις αθλήτριές τους.

Ο όμορφος καιρός ενίσχυσε τη χαρούμενη διάθεση των αθλητριών όπου απελευθερωμένες από το άγχος των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές των δύο ομάδων.

Για την ιστορία, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ξάνθης επικράτησε της ομάδας μας με 3-1. Τα τέρματα σημείωσαν η Βασιλική Μπάντη, Ευαγγελία Κατσαρού και Δέσποινα Παπαδοπούλου για την ομάδα της Ξάνθης και Δήμητρα Σεβδαλή για την Ομάδα της Θράκης.

Παράλληλα το τεχνικό δίδυμο της Ξάνθης, Απόστολος Κουτρουλός και Ανέστης Αλεξούδης ενημερώθηκαν από την Ευαγγελία Βαλασούδη για την προετοιμασία του Βαλκανικού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη 3-5/6/2016.

H
H

Σχετικά άρθρα

Τον αθλητή του Ν.Ο.Α. Αναστάσιο Κούγκουλο και τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου βράβευσε o Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιουλίου 2019 0
Τον αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Κούγκουλο, ο οποίος σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 50 μ. κολύμβησης πεταλούδα,…

Κ. Πατερόπουλος: «Στις 24-26 Νοεμβρίου το 18ο ετήσιο συνέδριο διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής με συνδιοργανωτή τον Εθνικό»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2017 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» της Παρασκευής με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής στίβου του Εθνικού…