ΔΙΠΛΑ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΝΤΟΥΜΑΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ , ΜΕ 16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ!!!

Με ηγέτη τον Βαγγέλη-Ευφραίμ  Ντούμα του ΟΦΘΑ, η Εθνική Ομάδα κολύμβησης Παίδων στέφθηκε πρωταθλήτρια στους Πολυεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων που έγιναν στο Βελιγράδι 1,2/4/23.

Με 8 χρυσά,  5 ασημένια και 3 χάλκινα ,  η εθνική μας επικράτησε με  263 βαθμούς έναντι 252 της Τουρκίας και στις τρεις κατηγορίες Αγοριών, Κοριτσιών και Γενική, έχοντας ηγέτες την Αντωνία Ρακοπούλου για τα κορίτσια και τον Βαγγέλη Ντούμα για τα αγόρια, χωρίς να υπολείπεται κανένας όμως σε πάθος και προσπάθεια από τους υπόλοιπους 14 κολυμβητές-τριες!!!

Αξίζει να αναφέρουμε λίγα πράγματα για τον κολυμβητή του ΟΦΘΑ και της Αλεξανδρούπολης, που διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Με δύο χρυσά μετάλλια(το μοναδικό αγόρι που κατέκτησε δύο χρυσά!) στα δύο αγωνίσματά του 100 και 200 μέτρα πρόσθιο(όπου έκανε και άτυπο Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων Β΄) και απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά κολυμβητές,  ο Βαγγέλης οδήγησε την ελληνική αποστολή στον θρίαμβο που προαναφέραμε. Ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στο ίδιο κολυμβητήριο  στις 4-9/7/23!

Οι διεθνείς  μας πήραν την πρόκριση για τους αγώνες αυτούς επειδή πέτυχαν την καλύτερη επίδοση στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Θεσσαλονίκη και στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών-Γυναικών , που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη και ήταν οι: Βαγγέλης Ντούμας, Ιάσωνας Ρούτουλας, Νίκος Σπαθαράκης, Βασίλης Κακουλάκης, Στράτος Πατσουρέας,  Γιάννης Καρανάκης, Βαγγέλης Πανέρας για τα αγόρια και: Αντωνία Ρακοπούλου, Δέσποινα Πυρίλη, Σοφία Καραγιαννάκη, Λυδία Σωτηρίου, Αντωνία Παζαΐτη, Στέλλα Ρώτα , Ρένα Νάσιου, Μαρισύνη Στρατάκη και Αρετή Ζαρμπούτη!

Στα ομαδικά αγωνίσματα, η Εθνική μας κατέκτησε 3 μετάλλια: 1 χρυσό στα 4Χ200μ ελεύθερο Ανδρών με Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων, 1 ασημένιο στα 4Χ200μ ελεύθερο  Γυναικών και 1 χάλκινο στα 4Χ100μ ελεύθερο Ανδρών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν , στην αρχηγό της αποστολής και Αντιπρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Αλεξία Μαρίνη, που  έλυσε όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στους συνοδούς προπονητές  Αντώνη Αντωνίου και Γιώργο Τυλιγαδά.

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ( Ο.Φ.Θ.Α )  

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν διαδικτυακά οι διαλέξεις της Ακαδημίας Δια Βίου μάθησης
Επόμενο άρθροΣε ΦΕΚ η ρύθμιση για την ίδρυση του Τμήματος Ψυχολογίας στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του ΔΠΘ