Δολοφόνησε τον σκύλο του γείτονα μπροστά στα μάτια 6χρονου παιδιού

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:15
603 0

Άγριο περιστατικό δολοφονίας σκύλου σημειώθηκε χθες στον Άβαντα. Γείτονας της οικογένειας του σκύλου, ισχυρίστηκε ότι το 4 κιλών (!) σκυλί τους, του έφαγε 2 κοτόπουλο. Στη συνέχεια πήρε την καραμπίνα και εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκυλί μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης της οικογένειας που είχε το σκύλο. Το κορίτσι εκλιπαρούσε να μην σκοτώσει τον σκύλο αλλά ο δράστης που αναζητείται από την αστυνομία, προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να μιλήσει καθώς ήταν ιδιαίτερα δεμένο συναισθηματικά με το σκυλάκι.

Alexpoli.gr – Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Έβρου

Σχετικά άρθρα

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαΐου 2017 0
Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ   Τα πάθη…

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιανουαρίου 2016 0
Τακτική Γενική Συνέλευση μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην αιθουσα εκδηλώσεων…