ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ή  ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ;;;

Ο λαός του Δήμου της Αλεξανδρούπολης από χθες πανηγυρίζει,  αφού ο νέος δήμαρχος Αλεξ/πολης, κ. Ζαμπούκης, ανακάλυψε δια του μέντορα του κ. Αντώνη Καμελίδη, την  παρουσία του σ΄ ένα συλλαλητήριο του 2012 από τον συνολικό αγώνα των 21 ετών και έτσι χρίσθηκε αγωνιστής κατά των χρυσωρυχείων!!!

Η παρουσία του κ. Ζαμπούκη στο συλλαλητήριο του 2012, οφειλόταν   στη παράκληση που διατύπωσα προς τον διάδοχο μου- τότε πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης  κ. Κωστα Ντίνα και τους συναδέλφους μου (μεταξύ των οποίων ο Γεώργιος Αλεπάκος όπως και ο Πέτρος Αλεπακος που και οι τρείς είναι αγωνιστές κατά της  εξόρυξης χρυσού) να μεσολαβήσουν για να πλαισιώσουν το συλλαλητήριο εκείνης της ημέρας, όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι,, κατευθυνόμενοι ομαδικά  από το Δικαστήριο. Προς απόδειξη , βλέπετε δίπλα στον « ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ »τον Κώστα Ντίνα, τον πατέρα και τον υιό Αλεπάκο καθώς και άλλους δικηγόρους.

 Κύριε Ζαμπούκη, 

 ο λαός λέει μία φορά ίσον καμία. Σε κάθε περίπτωση τα συγχαρητήρια μου  στον μέντορα σου, που από το αρχείο της τοπικής τηλεόρασης μπόρεσε και σ’ ανακάλυψε, καθώς είχε τότε την διεύθυνση του  τοπικού καναλιού. Και να μην ξεχάσω , ότι αυτός ο ίδιος ήταν που προωθούσε τους χρυσοθήρες τότε και που τώρα προωθεί  και εσένα.

  Ο σημερινός δήμαρχος είναι ο δούρειος ίππος– η κερκόπορτα στο μέγα θέμα των χρυσωρυχείων. 

  1. Επί 21 χρόνια ουδέποτε  ασχολήθηκε με το θέμα, παρά το γεγονός ότι είχε θεσμικές θέσεις (γραμματέας  και στην συνέχεια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ). Το γεγονός δε, ότι εμφανίστηκε το 2012 σ’ ένα συλλαλητήριο  εν μέσω μίας μεγάλης ομάδα δικηγόρων ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
  2. Στην μεγάλη προ ημερών συγκέντρωση των θεσμικών, μεταξύ των οποίων  δήμαρχοι νυν και πρώην από όλη την περιφέρεια μας, όπου όλοι μαζί συστρατευθήκαμε  για την αποτροπή του κινδύνου από την περιοχή μας, ο κ. Ζαμπούκης προτίμησε στο επίμαχο 2ωρο   της συνάντησης των θεσμικών να πίνει καφέ σε παρακείμενο χώρο αυτού που συνεδρίαζαν οι θεσμικοί, χωρίς  καμμία δική του θεσμική υποχρέωση. Μόνο γι΄αυτό, από ευσυνειδησία όσον αφορά το έλλειμμα του στις θεσμικές  υποχρεώσεις του, έπρεπε να παραιτηθεί.
  3. Άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα με αποκλειστική θέση «Να γίνει δημοψήφισμα».  Προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου όταν είδε ότι «δεν τον «έπαιρνε», ακολούθησε τις συμβουλές του  μέντορα του και άρχισε να ψελλίζει κατά των Χρυσωρυχείων.
  4. Οι άνθρωποι που τον στήριξαν  προεκλογικά, εξακολουθούν να τον κατευθύνουν. 
  5. Ο κ. Ζαμπούκης, δεν υπήρχε περίπτωση να προκαλέσει δημοτικό συμβούλιο με θέμα «Χρυσωρυχεία» και όταν οι 21 από τους 41 δημοτικούς  συμβούλους, προκαλέσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξ/πολης, σύρθηκε κυριολεκτικά, φωνάζοντας απεγνωσμένα και λαϊκίζοντας ότι είναι κατά των χρυσωρυχείων.   Σημειώνω ότι την προηγούμενη ημέρα της σύγκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης όπου είναι ακόμα (παράνομα Πρόεδρος διότι υπάρχει ασυμβίβαστο  αφού είναι δικηγόρος σε αναστολή από την 01-09-2019) και ενώ κοινοποίησα αίτημα να τεθεί θέμα και να καταγραφεί η εναντίωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης στην εξόρυξη του χρυσού, όπως είχαν   ανάλογα αποφασίσει (στις 14-09-2019), οι φορείς της περιφέρειας μας, αυτός αρνήθηκε να το συμπεριλάβει ως θέμα προς συζήτηση, με αποτέλεσμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης να μην βρίσκεται ανάμεσα στους επιστημονικούς συλλόγους του ψηφίσματος,  ούτε βέβαια εκπροσωπήθηκε στη μεγάλη σύσκεψη των φορέων που προηγήθηκε.

 Ποιόν  λέτε ότι επέλεξαν οι χρυσοθήρες τελικά ;;;;;; μεταξύ δύο  υποψηφίων που ανέφεραν λεκτικά ότι είναι κατά των χρυσωρυχείων;;;!!!!.

Ένα  υποψήφιο δήμαρχο που το λέει και δεν το πιστεύει;; ή  ένα υποψήφιο δήμαρχο που το λέει και το πιστεύει και αποδεδειγμένα αγωνίζεται 21 χρόνια κόντρα στους χρυσοθήρες;;;

Κύριε Ζαμπούκη, 

 άλλο καλόπιστοι και άλλο βλάκες. 

Εσείς σε ποιους απευθυνθήκατε ;;;   όταν με αποκαλέσατε ψεύτη;

      

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης

 «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού
Επόμενο άρθροΠανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Κυπριανού του ομωνύμου Σταυριδείου Ιδρύματος χρονίως πασχόντων