Δράσεις Δεκεμβρίου του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Δεκεμβρίου 2020
81 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Α)ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ RAPID TESTS ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου  2020 το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης πλαισίωσε το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. κατά την υλοποίηση των RAPID TESTS, που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο της περιοχής Άβαντος Αλεξανδρούπολης .

Οι εθελοντές του Τομέα Υγείας ανέλαβαν την υγειονομική κάλυψη της δράσης και τη θερμομέτρηση των εξεταζόμενων στον ειδικό χώρο που διεξάγονταν τα tests, βοηθώντας και ενισχύοντας το δύσκολο έργο του προσωπικού του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

Β)ΔΩΡΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Α.Ε.»

Στις 18 Δεκεμβρίου 2020 το μικροβιολογικό εργαστήριο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Α.Ε.» παρέδωσε στο περιφερειακό μας τμήμα δωρεά ύψους 300 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε κουπόνια για αγορά τροφίμων σε σουπερ μαρκετ καθώς και δωρεάν μικροβιολογικές εξετάσεις.

Τα κουπόνια διανεμήθηκαν σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Γ)ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ε.Ε.Σ. με την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020 η δράση θερμομέτρησης των εργαζομένων και των λοιπών εισερχομένων στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να συνεισφέρουν στην πρόληψη της διασποράς του covid-19 από τους εθελοντές του Τομέα Υγείας του τμήματος. 

Σχετικά άρθρα

Συνδρομή Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επανένωση ενός 22χρονου και της 3χρονης αδελφής του με την μητέρα τους

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαΐου 2020 0
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επανένωσης Οικογενειών “Restoring Family Links”, βισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Τελωνείο των Κήπων, εκ μέρους του Προέδρου…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Απαραίτητη η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στους οικισμούς Σουφλίου – Λαβάρων – Λαγυνών Νομού Έβρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Οκτωβρίου 2017 0
Επιστολές για την δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για την αντιπλημμυρική οχύρωση των οικισμών Σουφλίου, Λαβάρων Κισσαρίου και Λαγυνών,…