Δωρεάν μετακινήσεις με mini bus για όλους, από το Δημοτικό Parking στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Μαρτίου 2019
1313 0

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ, Αναστάσιος Δημητριάδης ενημέρωσαν το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου 2019 για τον τρόπο διασύνδεσης του νέου χώρου στάθμευσης στο γήπεδο Φ. Κοσμάς με το κέντρο της πόλης.

Για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο κέντρο της πόλης οι οδηγοί θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο νέο κατάλληλα διαμορφωμένο πάρκινγκ με δωρεάν χρήση κ έπειτα με το mini bus της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ θα τους δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρονται στο κέντρο χωρίς καμία χρέωση!

Το mini bus θα είναι χωρητικότητας 17 θέσεων συν 1 θέση ΑμεΑ κ θα εκτελεί τακτικά δρομολόγια κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αιχμής.

Σχετικά άρθρα

Ο Πρωθυπουργός στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στα έργα κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2016 0
Στη Θράκη περιοδεύει σήμερα Παρασκευή o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Λίγο μετά τις 8 μίση το πρωί της Παρασκευής 25 Νοέμβριου…

Εντονη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας Σουφλίου για το επικείμενο κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Alpha Bank

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιανουαρίου 2020 0
Την 15-01-2020, στο Σουφλί, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουφλίου συνήλθε και συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (με την υπ’ Αρ. 5/2020…