Δωρεάν covid tests για τους πολίτες στις Φέρες , τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 19 Δεκεμβρίου 2020
118 0

 

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της δράσης “Drive through Rapid Tests Covid-19”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 με δωρεάν γρήγορα τεστ ανίχνευσης της λοίμωξης covid_19, στις Φέρες.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται επί της οδού Κ. Παλαμά (έναντι ΚΤΕΛ Φερών, χώρος θερινής λαϊκής αγοράς). Τα τεστ θα διενεργούνται από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 σε κατάλληλες υποδομές και με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, θα πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος από το σημείο, των οχημάτων.

Οι πολίτες θα προσέρχονται στον χώρο με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.) που θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα αποστέλλοντας SMS με αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους.

Με τη λειτουργία drive through testing, οι πολίτες φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, θα δίνουν δείγμα άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους.

Με τη μέθοδο αυτή, δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Η δράση υποστηρίζεται από την 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Καβησού, τη ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού «Εβρος», το Α.Τ. Φερών και τον Σύλλογο Νεολαίας Φερών “Φέρελπις” που θα βρίσκονται στον χώρο συνδράμοντας στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ.

#dimos_alexandroupolis #covid_19 #feres #drivethrough #test #wedocare

Σχετικά άρθρα

Στην Ξάνθη ο Κώστας Καραμανλής

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2019 0
Στην Ξάνθη θα μεταβεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για να…