Δωρεάν rapid tests για τους δημότες , στη λαϊκή αγορά Φερών

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:29
89 0

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό́ της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με Κινητή́ Ομάδα Μονάδας Υγειάς (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διοργανώνει, δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 09:30 έως 13:30 στον χώρο της λαϊκής αγοράς Φερών.

Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση, για τη μετακίνησή́ τους θα αποστέλλουν sms με αριθμό́ 1 στο 13033. Στη συνέχεια, θα προσέρχονται φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί́ τους τον προσωπικό́ αριθμό́ υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό́ τους τηλέφωνο. 

Κατά́ την προσέλευσή τους στο σημείο ελέγχου οι πολίτες θα υποβάλλονται στην εξ αποστάσεως θερμομέτρηση και δειγματοληψία για τον κορωνοϊό. Τα αρνητικά́ αποτελέσματα του τεστ COVID-19 θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες πολίτες μέσω SMS, ενώ́ όσοι είναι θετικοί́ στο ιό́ θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου.

Σχετικά άρθρα

Στέλιος Πέτσας: «Επιτρέπονται οι μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας όταν πρόκειται για άσκηση»

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Δεκεμβρίου 2020 0
Ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε πως επιτρέπονται οι μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας όταν πρόκειται για άσκηση. Το θέμα με…