Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό́ της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, Κινητή́ Ομάδα Μονάδας Υγειάς (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 09:00 έως 13:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παλαγίας. 

Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση, για τη μετακίνησή́ τους θα αποστέλλουν sms με αριθμό́ 1 στο 13033. Στη συνέχεια, θα προσέρχονται φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί́ τους τον προσωπικό́ αριθμό́ υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό́ τους τηλέφωνο. 

Κατά́ την προσέλευσή τους στο σημείο ελέγχου οι πολίτες θα υποβάλλονται στην εξ αποστάσεως θερμομέτρηση και δειγματοληψία για τον κορωνοϊό. Τα αρνητικά́ αποτελέσματα του τεστ COVID-19 θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες πολίτες μέσω SMS, ενώ́ όσοι είναι θετικοί́ στο ιό́ θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου.

Προηγούμενο άρθροANTI ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚEΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! (γράφει ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης)
Επόμενο άρθροΓιάννης Ζαμπούκης: Υπηρετούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τους πολίτες