Στην δωρεά ενός σύγχρονου μηχανήματος υπερήχου προχώρησε η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Το νέο μηχάνημα παρελήφθει από την Μητρόπολη μας, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Λαζόπουλο και σε  συνεργασία  με τους Διευθυντές των  δύο μαιευτικών κλινικών του Νοσοκομείου κυρίων Κουτσούγερα του Ε.Σ.Υ. και Λυμπέρη της Πανεπιστημιακής Κλινικής. Το νέο μηχάνημα του υπερήχου τοποθετήθηκε στην μαιευτική των  εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου και σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 το μεσημέρι, τελέσθηκε ο Αγιασμός από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο και τέθηκε αμέσως σε λειτουργία, αρχίζοντας έτσι, να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών όλου του νομού Έβρου.

Είναι ένα μηχάνημα, η έλλειψη του οποίου δημιουργούσε μια κάποια δυσλειτουργία στα τμήματα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Λαζόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Μητρόπολη και προσωπικά στον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο για αυτή την ευγενική χορηγία και παραχώρηση. Από την πλευρά του ο κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τους υπευθύνους των κλινικών για την συνεργασία ώστε „να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα χαράς και ικανοποίησης“ και τόνισε ότι „στο παρατεταμένο διάστημα  της κρίσης που διέρχεται η πατρίδα μας, μόνο ενωμένοι και με από κοινού ενέγειες μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που καθημερινά καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε“.

Να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος αγοράς του μηχανήματος υπερήχου για τις μαιευτικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου ξεπέρασε τις 12.000 ευρώ

Προηγούμενο άρθροΔεν θα γίνει τελικά στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης!
Επόμενο άρθροΣύσκεψη των Βουλευτών του Έβρου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων