Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης ενημερώνει για την Δωρεά του Ομφάλιου Αίματος στην δημόσια Τράπεζα

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Ιανουαρίου 2018
503 0

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης ενημερώνει:

Δωρεά Ομφάλιου Αίματος στην δημόσια Τράπεζα

Το σημαντικότερο, πολύ μεγάλο και ευχάριστο γεγονός στον κόσμο, είναι η γέννηση ενός νέου ανθρώπου.

Με την δωρεά και του Ομφάλιου Αίματος από κάθε γέννα, προσθέτουμε και την δυνατότητα να σωθεί ένα άλλο παιδί που πάσχει από χρόνιες αιματολογικές παθήσεις .

Είναι αλήθεια ότι στην χώρα δεν υπάρχει ούτε καν η στοιχειώδη ενημέρωση από την πολιτεία – υπουργείο, αλλά ούτε και από τους ειδικούς επιστήμονες, παρά μόνο από συλλόγους κλπ.

Στις αναπτυγμένες χώρες η κατάθεση του Ομφάλιου Αίματος με νόμο, είναι υποχρεωτική διότι θεωρείται περιουσιακό στοιχείο της χώρας.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 

Αγαπητοί νέοι γονείς πριν από κάθε γέννα, ζητήστε πληροφορίες, άμεσα από το Κέντρο Αίματος Αλεξανδρούπολης 25513-52001-2 ή από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης 25510-20478 και 6973080111 ή Τραϊανούπολης ή Φερών κλπ.

Σχετικά άρθρα

Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουλίου 2020 0
Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»…

Απονομή αναμνηστικών για την συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία , στην δημοτική κατασκήνωση Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2020 0
Από τις 27 Ιουλίου έως και τις 30 Αυγούστου φιλοξενούνται παιδιά στην κατασκήνωση του κρατικού προγράμματος «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για…